Connect with us

Αθλητισμός

Μάχες ζωής και θανάτου- Σε αναμονή το Αχαϊκή- Θύελλα

Published

on

Ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Γ΄ Εθνική με αμφίρροπες αναμετρήσεις.

To πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όπως έχουμε αναφέρει ξανά έχει αρχίσει ξανά με ιδιαιτερότητες. Η πιο σημαντική είναι ότι ολοκληρώνεται με το τέλος του πρώτου γύρου, άρα μιλάμε για ένα τουρνουά στην ουσία οχτώ αγωνιστικών.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και μετά την μεγάλη διακοπή όπως είδαμε οι ομάδες δεν έχουν επιστρέψει όπως θα ήθελαν στους αγωνιστικούς χώρους.

Σε αναμονή βρίσκονται όλοι οι εμπλεκόμενοι για το αν τελικά διεξαχθεί ή όχι η αναμέτρηση της Αχαϊκής με την Θύελλα Πατρών. Ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων”, Γιάννης Μάνιαρης βρίσκεται στο Πανεπηστιμιακό Νοσοκομείο στο Ρίο έτσι ώστε να πάρει ένα ακόμα μοριακό αποτέλεσμα για να αναβληθεί η αναμέτρηση.Μην ξεχνάμε ότι στο στρατόπεδο της Αχαϊκής υπάρχουν απο την Τρίτη επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα και χθες ακόμα τρία. Ομως το απίστευτο είναι ότι το υγειονομικό πρωτόκολλο αναφέρει ότι τα πέντε θετικά κρούσματα πρέπει να είναι από προγραμματισμένο έλεγχο 24 ή 48 ωρών πριν την αναμέτρηση. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες η επιτροπή πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αναμένει να ενημερώσει του διαιτητές της συνάντησης αλλά  και τις ομάδες στις 2μ.μ. που θα γνωρίζει τον ακριβείς αριθμό των θετικών κρουσμάτων.

Απο κει και πέρα σήμερα διεξάγεται η 7η αγωνιστική και ο Διαγόρας φιλοξενεί στο Δημοτικό στάδιο των Βραχνεΐκων την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα που στόχο έχει το πρωτάθλημα.

Οι Πατρινοί δεν επέστρεψαν δυναμικά και αποτέλεσμα ήταν να δηλώσει την παραίτησή του ο Χρήστος Τσίκας. Η διοίκηση βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του και αυτός είναι ο Ανδρέας Ζήγκος ο οποίος θα κάνει και το ντεμπούτο του.

Ο Διαγόρας θέλει οπωσδήποτε την εντός έδρας νίκη αφού βρέθηκε κάτω από την επικύνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Το ίδιο φυσικά ζητάνε και οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο έμπειρος Ρούτσης από τον Σύνδεσμο της Κορινθίας.

Ο Παναιγιάλειος μετά το «διπλό» που απέσπασε στο Ληξούρι θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του απέναντι στον Εθνικό Σκ. ο οποίος τον φιλοξενεί στον Αίγιο. Οι μελανόλευκοι βρίσκονται στην 2η θέση με 11 βαθμούς και διαιτητή της συνάντησης θα είναι ο Δρούζας από την Αργολίδα.

Δύσκολη έξοδο θα έχει η Ζάκυνθος η οποία φιλοξενείται από τον ΠΑΟ Βάρδας. Οι πρωτοπόρος ομάδα του 9ου ομίλου θέλει το «τρίποντο» απέναντι στους «ταύρους» για να παραμείνει στην κορυφή. Οι πράσινοι βρίσκονται πιο πίσω με 9 βαθμούς και θέλουν μέσα στην έδρα τους να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Αχαιός Σαφαρίκας. Το Τσιλιβί του Αχαιού προπονητή Χάρη Ράντου υποδέχεται τον Αίαντα Γαστούνης ενώ ο Πάμισος φιλοξενεί τον Παλληξουριακό. Τέλος το Διαβολίτσι θα κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές είναι οι εξής:

(15.30): Παναιγιάλειος – Εθνικός Σκουλικάδου Δρούζας (Αργολίδας)

(15.30): Πάμισος – Παλληξουριακός Βαρτσάκης (Λακωνίας)

(14.00): ΠΑΟ Βάρδας – Ζάκυνθος Σαφαρίκας (Αχαΐας)

(14.30): ΑΟ Τσιλιβή – Αίας Γαστούνης Καυκάς (Μεσσηνίας)

(14:30): Αχαϊκή-Θύελλα, Χρονάς

(14:30): Διαγόρας Βραχνεΐκων – Ναυπακτιακός Αστέρας Ρούτσης (Κορινθίας)

Ρεπό: Διαβολίτσι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement