Connect with us

Γυναίκα

Πεντικιούρ για σανδάλια

Published

on

 

 

Σχήμα νυχιών, πετσάκια στα νύχια, φτέρνες, τυχόν προβλήματα από σκληρύνσεις είναι όλα όσα θα φροντίσει η αισθητικός σας, για να σας χαρίσει περιποιημένα, απαλά πόδια. Εμείς επιλέξαμε για εσάς κλασικά σανδάλια και κάναμε το τέλειο συνδυασμό με το πεντικιούρ που τους ταιριάζει.

Κόκκινο: Αν τα σανδάλια σας είναι δίχρωμα και ακόμα δεν έχετε μαυρίσει ή γενικότερα έχετε λευκή επιδερμίδα, το κόκκινο θα γράψει άψογα.

Σχεδόν μαύρο: Το κλασικό μπεζ χρώμα στα περισσότερα σανδάλια, ταιριάζει απόλυτα με σκούρες αποχρώσεις. Επιλέξτε μία με κόκκινο ή μωβ μέσα για να μην είναι τόσο «σκοτεινό» το αποτέλεσμα.

Λευκό και απλό: Τα μαύρα σανδάλια κάνουν αντίθεση με το λευκό πεντικιούρ, ιδιαίτερα αν η επιδερμίδα σας έχει αποκτήσει μπρονζέ όψη.

Ρομαντικό: Τα χρυσά σανδάλια ταιριάζουν απόλυτα με nude αποχρώσεις και ιδιαίτερα με όσες έχουν ροζ μέσα τους.

Φυσικό: Αρκεί να περιποιηθείτε τα νύχια σας και να περάσετε ένα διάφανο βερνίκι ή ένα μπεζ που μοιάζει εντελώς με το φυσικό. Είναι ιδανική πρόταση για την περίοδο των διακοπών.

Κοραλοκόκκινο: Παλιό, κλασικό αγαπημένο. Το κοραλοκόκκινο είναι αγαπημένο χρώμα, ταιριάζει απόλυτα με σανδάλια ακόμα και με τα χρωματιστά και απογειώνει το μαύρισμα της επιδερμίδας σας.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement