Connect with us

Αθλητισμός

Παιχνίδια-κλειδιά-Σήμερα ρίχνονται στη μάχη οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής για την 9η αγωνιστική

Published

on

Κομβικές είναι οι σημερινές αναμετρήσεις για τις ομάδες της Αχαΐας για την 9η αγωνιστική του 9ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Το πιο δύσκολο ματς για τους Αχαιούς είναι αυτό της Θύελλας που αγωνίζεται εκτός έδρας με το Διαβολίτσι. Ένα παιχνίδι που οι «γαλάζιοι» πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν για να ελπίζουν στην παραμονή τους στην κατηγορία. Η Θύελλα, αυτή την στιγμή, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς ενώ το Διαβολίτσι πάνω από την ζώνη με 10 βαθμούς. Αν η Θύελλα αν κερδίσει θα αναπτερωθούν οι ελπίδες της και θα δώσει και «χαρά» ρίχνοντας κάτω από την ζώνη το Διαβολίτσι.

Η Αχαϊκή, από την άλλη πλευρά, δίνει κι αυτή ένα πολύ σημαντικό, εντός έδρας, παιχνίδι με τον Πάμισο. Μια ομάδα η οποία παίζει «φουλ» άμυνα και προσπαθεί στις αντεπιθέσεις να κάνει την «ζημιά». Αν τα «καναρίνια» κερδίσουν τότε και αυτά θα ελπίζουν στην παραμονή τους αφού αυτή την στιγμή είναι με 10 βαθμούς ενώ παράλληλα θα «βουλιάξουν» τον Πάμισο ακόμα πιο πολύ.

Ο Διαγόρας και ο Παναγιάλειος, θεωρητικά, έχουν πιο εύκολο έργο αφού ο πρώτος φιλοξενεί στα Βραχνέικα τον Παλληξουριακό ενώ ο δεύτερος στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου το τελευταίο Τσιλιβί.

Δύο νίκες, που αν έρθουν, θα «βουλιάξουν» τους αντίπαλούς τους και φυσικά αυτό είναι προς όφελος των ομάδων της Αχαΐας.

Πέρα, λοιπόν, από τα ματς των Αχαιών υπάρχει και το ντέρμπι κορυφής το οποίο ενδιαφέρει και τον Παναιγιάλειο με την Ζάκυνθο η οποία φιλοξενεί τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Η ομάδα του γειτονικού νησιού βρίσκεται στην 3η θέση με 13 βαθμούς ενώ η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας στην πρώτη με έναν βαθμό πιο μπροστά (14β.).

Εδώ θα έχουμε και «άρωμα» Αχαΐας αφού η ΚΕΔ όρισε τον έμπειρο διαιτητή, Αλέξανδρο Φωκά, με βοηθούς τους, επίσης, Αχαιούς Παναγιώτη Ζούλη και Λεωνίδα Τσούτση.

Πέρα από το διαιτητικό τρίο, που θα διευθύνει το ντέρμπι του 9ου ομίλου, η ΚΕΔ όρισε άλλο ένα στην γειτονική Βάρδα με τον τοπικό ΠΑΟ να φιλοξενεί τον Εθνικό Σκουλικάδου. Διαιτητής θα είναι ο Χαράλαμπος Πετρόπουλος με βοηθούς τούς Δημήτρη Σωτηρόπουλος και Ελένη Αβραμοπούλου.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα με τους διαιτητές της 9ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

(13.30) Διαγόρας Bραχνεΐκων – Παλληξουριακός (Τσάκαλης – Ηλείας)

(14.00) ΠΑΟ Βάρδας – Εθνικός Σκουλικάδου (Πετρόπουλος – Αχαΐας)

(14.30) Παναιγιάλειος – Τσιλιβί (Τζάμος – Καστοριάς)

(15.00) Ζάκυνθος – Ναυπακτιακός Αστέρας (Φωκάς – Αχαΐας)

(17.00) Αχαϊκή – Πάμισος Μεσσήνης (Καζάνας-Αιτωλοακαρνανίας)

Διαβολίτσι – Θύελλα Πατρών (Τριανταφύλλου-Αργολίδας)

Ρεπό: Αίας Γαστούνης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement