Connect with us

Παναχαϊκή

Σύντομα οι εξελίξεις στο θέμα του Μυροφορίδη καθώς η Παναχαϊκή θέλει να κλείσει τεχνικό διευθυντή

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με τη φετινή χρονιά να αποτελεί και επίσημα παρελθόν σε λίγες ώρες, πλέον αυτό που απασχολεί την Παναχαϊκή είναι πώς και πότε θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο με στόχο η διοίκηση να μάθει από τα φετινά λάθη και να χτίσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ.

Το υπ’ αριθμόν ένα θέμα που απασχολεί είναι τι θα γίνει με τη θέση του τεχνικού διευθυντή αφού άποψη της ΠΑΕ είναι να συνεργαστεί με άνθρωπο που να έχει γνώση της κατηγορίας και για αυτό η πρώτη κίνηση ήταν να γίνει επαφή με τον Παύλο Μυροφορίδη.
Λογικά θα έχουμε σύντομα εξελίξεις στο θέμα του Μυροφορίδη καθώς έχουν γίνει ήδη 2 επαφές με τον Γιώργο Μπάρλο και από αύριο που τελειώνει η σεζόν, αναμένεται να υπάρξει μια ακόμα που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για να μην χαθεί χρόνος.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Παναχαϊκή είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παύλο Μυροφορίδη ο οποίος δεν θα συνεχίσει στα Χανιά. Άλλες πηγές λένε πως ναι μεν υπάρχει επαφή αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο αφού πρέπει να συμφωνηθούν όλες οι λεπτομέρειες.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που επιθυμούν στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο είναι το θέμα του τεχνικού διευθυντή να έχει κλείσει μέσα στο επόμενο 10ήμερο, είτε αυτός είναι ο Μυροφορίδης, είτε κάποιος άλλος ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός της ομάδας.
ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΠΙΤΣΟ ΑΛΛΑ…
Στο θέμα του προπονητή, έχουμε γράψει και πρόσφατα, πως στις τάξεις της διοίκησης, υπάρχει θετική άποψη για τον Χρήστο Καραπίτσο, ο οποίος στο διάστημα που κάθισε στον πάγκο ως πρώτος προπονητής, έδειξε καλά δείγματα γραφής παρότι δεν είχε την ίδια πίεση με τους προκάτοχους του.
Μάλιστα και σε συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στον Γιώργο Μπάρλο και τον Καραπίτσο, έχει εκφραστεί η ικανοποίηση για τον τελευταίο και υπάρχει θετική διάθεση ώστε να παραμείνει στον κοκκινόμαυρο πάγκο.
Ωστόσο, οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μόλις κλείσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, είτε αυτός είναι ο Μυροφορίδης, είτε κάποιος άλλος…
ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ, ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΑΡΑΒΑΣ ΚΑΙ «ΣΕΙΡΗΝΕΣ» ΓΙΑ ΜΠΑΤΡΟΒΙΤΣ
Αν και ακόμα είναι νωρίς να εξαχθούν συμπεράσματα ο Καραπίτσος έχει δώσει την έκθεσή του για τους παίκτες και παράλληλα έχει κάνει και εισηγήσεις.
Οι πρώτες πληροφορίες της «Γ» λένε πως από τους έμπειρους παίκτες της Παναχαϊκής, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει ο Βασίλης Πλιάτσικας ο οποίος άλλωστε μένει ελεύθερος και επίσης είναι αμφίβολο αν συνεχίσει ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο για τη νέα περίοδο και αυτό ενδέχεται να παίξει το ρόλο του.
Από εκεί και πέρα, υπάρχει θετική διάθεση στην παραμονή του Χουάν Λαρέα, του Αλμπερτ Μπρους, του Αν. Κολοβούρη και του Μπάτροβιτς αν και ο τελευταίος έχει δεχτεί κρούσεις και από άλλες ομάδες με την περίπτωσή του να μην είναι εύκολη.
Οι πληροφορίες λένε πως για τον Μαυροβούνιο που μένει ελεύθερος, υπάρχει ενδιαφέρον από 2 ομάδες όμως λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές με την πατρινή ομάδα να επιδιώκει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.
ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΟΞΑ
Την ίδια ώρα η ομάδα κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι που θα γίνει αύριο στην Πάτρα με τη Δόξα Δράμας και φυσικά στόχος της είναι να πάρει μια ακόμα νίκη ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.
Άλλωστε υπάρχει και κίνητρο που είναι η 3η συνεχόμενη νίκη για τους κοκκινόμαυρους, κάτι που δεν το έχει πετύχει μέχρι στιγμής.
Στο αγωνιστικό μέρος, η αποστολή της ομάδας επέστρεψε χθες το πρωί και οι παίκτες έκαναν αποθεραπεία στην Αγυιά ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού αγώνα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement