Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Επίσκεψη του Ν. Παπαδημάτου στον υφυπουργό Λ. Αυγενάκη

Published

on

Με τα τρία αναμνηστικά μετάλλια από τους εξαιρετικά επιτυχημένους αγωνιστικά και οργανωτικά Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας, τον Αύγουστο του 2019, έπεσε και τυπικά η αυλαία της διοργάνωσης έπειτα και από τον οικονομικό απολογισμό που ολοκληρώθηκε.

Για το συμβολικό δώρο με επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και πρόεδρος του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Πάτρας, Νίκος Παπαδημάτος και οι Μιχαλης Κουρέτας και Γιωργος Ζησιμάτος.
Με ευχαρίστησε για την καθοριστική συμβολή τότε, 40 ημέρες πριν από την έναρξη των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, προκειμένου όχι μόνο να διεξαχθούν, αλλά και να αποσπάσουμε τα εύσημα των 26 χωρών που συμμετείχαν και της επιβλέπουσας Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.
Τα ευχαριστώ, βέβαια και τα συγχαρητήρια ανήκουν σε εκείνον, στα υπόλοιπα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και στους εκατοντάδες εθελοντές, που εργάστηκαν νυχθημερόν εκείνες τις τελευταίες εβδομάδες, για να παρουσιάσει η Πάτρα και η Ελλάδα στη Μεσόγειο και στον υπόλοιπο πλανήτη αυτή την αρτιότατη διοργάνωση.
Τώρα δουλεύουμε ολοταχώς για την επόμενη διεκδίκηση, των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του ´23 ή του ´25 στο Ηράκλειο με τους Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Χερσονήσου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement