Connect with us

Παναχαϊκή

Την επόμενη εβδομάδα θα τρέξουν οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής

Published

on

TOY ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Αναμονή τα τελευταία 24ωρα στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής καθώς μετά την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων -την περασμένη Τρίτη- δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη που να αφορά την επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν την επόμενη εβδομάδα αφού προς το παρόν υπάρχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις για τον Γιώργο Μπάρλο.
Ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, όμως δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη σήμερα ή αύριο. Από την επομένη εβδομάδα θα αρχίσουν οι συναντήσεις τού μεγαλομετόχου με τους συνεργάτες του για να συζητήσει όλα τα δεδομένα και να παρθούν αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.
Άλλωστε, μπορεί ανεπίσημα να γίνονται επαφές και κρούσεις -όπως συνέβη με τον Παύλο Μυροφορίδη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, άσχετα που δεν προχώρησε- όμως επίσημα η ΠΑΕ ή ο Γιώργος Μπάρλος δεν έχουν κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις τους.
Λογικά την άλλη εβδομάδα που μπαίνει ο Ιούνιος και οι υπόλοιπες ΠΑΕ της κατηγορίας θα φουλάρουν τις επαφές τους με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, θα ξεκαθαρίσει ο Γιώργος Μπάρλος τις προθέσεις του και ακολούθως θα δώσει το χρίσμα στον άνθρωπο που θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό.
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ Ο ΑΛ. ΜΠΡΟΥΣ;
Στο μεταξύ, χθες ο μέσος της Παναχαϊκής Άλμπερτ Μπρους με μια φωτογραφία του στα social media δείχνει πως αποχαιρετά την ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του σε λίγες μέρες.
Χθες ο Γκανέζος μέσος πόσταρε μια φωτογραφία μαζί με τον νεαρό Μπελεζάκη και από κάτω η λεζάντα που τον συνοδεύει είναι: «Θα συναντηθούμε ξανά, αδερφέ μου…».
Ο Μπρους χθες ταξιδέψε για την Κρήτη όπου ζει μόνιμα η οικογένειά του και εντός των ημερών θα αποφασίσει για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.
• Σήμερα το μεσημέρι θα συζητηθούν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ οι προσφυγές των Γιώργου Λαμπρόπουλου και Θανάση Πινδώνη και τη Δευτέρα του Μίλτου Μητρόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891. Και στις 3 περιπτώσεις μιλάμε για χρέη που αφορούν τις προηγούμενες διοικήσεις των κοκκινόμαυρων με τον Στάθη Ρόκα να έχει δικαιωθεί.

Ροή ειδήσεων

Advertisement