Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΓΝΠ:Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του 37χρονου

Published

on

Βελτιωμένη είναι η υγεία του 37χρονου από την Κεφαλονιά ο οποίος διακομίστηκε προχθές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, με αιματολογική διαταραχή- θρομβοπενία και τις επόμενες ημέρες θα λάβει εξιτήριο.

Ο 37χρονος πριν από περίπου δέκα ημέρες είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson & Johnson και πήγε στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε συνδέεται με το εμβόλιο του κορωνοϊού.
Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Δημήτρης Μπάκος δήλωσε στην «Γ» πως «βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του 37χρονου και αναμένεται να λάβει εξιτήριο εντός των προσεχών ημερών», ενώ σημείωσε πως ο άνδρας λαμβάνει την αγωγή που του έχουν χορηγήσει οι αιματολόγοι του Νοσοκομείου με αποτέλεσμα να έχει αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα που εμφάνισε, για το οποίο δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν σχετίζεται με το εμβόλιο ή όχι.
«Δεν είμαστε σίγουροι για το αν σχετίζεται με τον εμβολιασμό. Οι γιατροί αντιμετώπισαν αποτελεσματικά τον ασθενή με την κατάλληλη θεραπεία», σημειώνει τονίζοντας πως δεν έχει διακριβωθεί εάν σχετίζεται με τον εμβολιασμό.
Πάντως, να σημειωθεί ότι δεν έχει δηλωθεί το περιστατικό στην Ειδική Επιτροπή Εμβολιασμών ως επιπλοκή του εμβολιασμού.

«ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΓΩΓΗ»

Σε δηλώσεις του ο πατέρας του ανέφερε πως το παιδί μετά 10 μέρες από τον εμβολιασμό του εμφάνισε μελανιές έντονες στα χέρια του και κοκκινίλες στο στόμα. «Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς επικοινώνησαν άμεσα με τους γιατρούς του ΠΓΝΠ και του χορήγησαν άμεσα την κατάλληλη θεραπεία με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να είναι πολύ καλή. Το ευτύχημα είναι ότι ο γιος μου δεν υπέστη καμία θρόμβωση», ανέφερε χθες σε δηλώσεις του ο πατέρας του 37χρονου.
Τόνισε, τέλος, πως το ίδιο εμβόλιο έκανε ο πατέρας του 37χρονου χωρίς να υποστεί κανένα πρόβλημα, ενώ ο γιος του εμφάνισε σπάνια παρενέργεια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement