Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

DUR Summer Promotions: Έως -30% σε όλη τη νέα συλλογή “RELEASE”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στοχεύοντας στην ανανέωση της διάθεσης του ανδρικού κοινού, που εντείνεται λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, η DUR προσφέρει Summer Promotions έως -30% σε όλη τη νέα συλλογή “RELEASE”.

Ειδικότερα, στη συλλογή “RELEASE” της DUR, που αντλεί την έμπνευσή της από την επέτειο της Εθνικής Εορτής, ο άνδρας φίλος του brand μπορεί να ανακαλύψει μοναδικά κομμάτια σε προνομιακές τιμές που ταιριάζουν αρμονικά με το ελληνικό καλοκαίρι.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η Best Seller διακεκριμένη μπλούζα «DUR Polo Pique», πλεγμένη με φίνο βαμβάκι Pima που κυκλοφορεί σε 27 διαφορετικά χρώματα, με το άψογο στήσιμο στον γιακά και την απαλή αίσθηση αφής.

Επιπλέον, στα new entries της “RELEASE”, που έχουν ήδη αγαπηθεί από το κοινό, συγκαταλέγεται το μαύρο jersey παντελόνι, με λάστιχο στη μέση και κορδόνι σε ίσια γραμμή.

Πρόκειται για ένα σοφιστικέ lounge-wear ρούχο, passepartout για κάθε συνδυασμό, που προσφέρει ελευθερία στην καθημερινότητα και απόλυτο στιλ.

Για στιγμές που ξεφεύγουν από αυτή την καθημερινότητα και περιλαμβάνουν σχέδια για καλοκαιρινές αποδράσεις, η DUR έχει σχεδιάσει το Jacket ιστιοπλοΐας, αδιάβροχο, σε τρεις αποχρώσεις του βυσσινί, ίντιγκο και κάρυ, ένα πανάλαφρο μπουφάν που προσφέρει την κατάλληλη προστασία και ένα απόλυτα επιμελημένο outfit.
Κατά τη διάρκεια των DUR Summer Promotions έως -30% τα καταστήματα του brand μετατρέπονται σε hotspot σημεία για το ανδρικό κοινό που επιλέγει το απαράμιλλο στιλ, την υψηλή ποιότητα και τις προνομιακές τιμές.


Ροή ειδήσεων

Advertisement