Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ευκαιρία να ξεφύγει το Μάλι

Published

on

Μάθε τα πάντα για τις Εταιρείες Στοιχήματος

Για τις χώρες της Αφρικής, μια συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εκτός από δόξα και φήμη, μπορεί να προσφέρει και πολλά στην οικονομία τους. Τα ματς για τα προκριματικά της διοργάνωσης, λαμβάνονται πολύ σοβαρά από τις ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες των χωρών.

Σε έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο, στον 2ο γύρο των προκριματικών της ηπείρου, το Μάλι θα ψάξει μια σημαντική νίκη στην Ουγκάντα, με στόχο να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κορυφή και να δώσει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Ουγκάντα: Έχοντας εξασφαλισμένη τη θέση της στους ομίλους της β’ προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ, η Ουγκάντα έχει βρεθεί σε έναν όμιλο όπου δικαιούται να κάνει όνειρα για τη 1η θέση, μιας και βασικός αντίπαλος, θεωρητικά πάντα, είναι το Μάλι. Μιλάμε για μια χώρα η οποία δεν έχει αναπτύξει όσο θα ήθελε το ποδόσφαιρο, όμως τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά το 2017, έχει κάποιες επιτυχίες σε επίπεδο Αφρικής, οι οποίες δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Στην πρεμιέρα της στον όμιλο, έφυγε με το βαθμό από τη Κένυα και φιλοδοξεί να κερδίσει το Μάλι και ανέβει μόνη πρώτη στη κορυφή.

Μάλι: Μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στο Αφρικανικό ποδόσφαιρο θεωρείται το Μάλι και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως έχει βγάλει και βγάζει σπουδαίους παίκτες, οι οποίοι διαπρέπουν στην Ευρώπη και όχι μόνο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, πως στην αποστολή για τα προκριματικά, μόνο ένας παίκτης παίζει στο εγχώριο πρωτάθλημα και μάλιστα είναι τερματοφύλακας. Η ομάδα ξεκίνησε με νίκη της προσπάθεια για την πρωτιά στον όμιλο και θέλει να συνεχίσει με ένα ακόμα τρίποντο, που θα φέρει τη χώρα μια ανάσα από το 1ο Μουντιάλ στην ιστορία της. Στην αποστολή ξεχωρίζουν οι Τραορέ (Ρεν), Τζενέπο (Σαουθάμπτον), Χαϊντάρα (Λειψία), Καμαρά και Κόιτα (Σάλτσμπουργκ)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Μάλι είναι μια παραδοσιακή ποδοσφαιρική δύναμη στην Αφρική και κόντρα στην Ουγκάντα, παρότι θα αγωνιστεί πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη χώρα του, έχει τη δυνατότητα και την απαιτούμενη ποιότητα να βγάλει ένα καλό διπλό στο 2.30 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement