Connect with us

Μπάσκετ

Πραγματικός “τελικός” για τον Απόλλωνα Πατρών η αυριανή μάχη στην Καρδίτσα

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Πίσω έχει αφήσει την αναμέτρηση στο Μαρούσι η ομάδα του Απόλλωνα Πατρών η οποία από χθες κοιτάζει μπροστά και τον αυριανό «τελικό» στην Καρδίτσα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα όπου φυσικά δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από τη νίκη.

Το αυριανό ματς είναι «τελικός» για πολλούς λόγους και όχι μόνο για τον προφανή που είναι η κατάκτηση των δύο βαθμών στη μάχη να μείνει ζωντανός στη μάχη της ανόδου.
Η Καρδίτσα ήταν η μοναδική ομάδα που είχε κερδίσει στην Πάτρα τον Απόλλωνα και σε περίπτωση που κερδίσει και αύριο, τότε όχι μόνο θα κάνει ζημιά στους μελανόλευκους αλλά θα έχει και πλεονέκτημα με 2-0 νίκες στην μάχη των πλέι-οφ ανόδου.
Αν λοιπόν ηττηθεί αύριο η ομάδα του Απόλλωνα, τότε το πιθανότερο είναι πως θα τερματίσει στην 2η θέση και η Καρδίτσα θα είναι εκτός απροόπτου στην 5η θέση της κανονικής διάρκειας με αποτέλεσμα να παίξουν μεταξύ τους και τα πράγματα θα είναι δύσκολα με το 2-0 από την κανονική διάρκεια.
Επομένως, οι μελάνολευκοι πρέπει να πάρουν τη νίκη ώστε αφενός να ισοφαρίσουν σε 1-1 και αφετέρου να μείνουν σε τροχιά ανόδου και να τα δώσουν όλα στο ντέρμπι κορυφής που θα γίνει την Τέταρτη στην Περιβόλα κόντρα στον Ολυμπιακό Β΄.
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗ
Σε ένα ακόμα ματς, υπάρχουν αγωνιστικοί …πονοκέφαλοι για τον Νίκο Βετούλα ο οποίος αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα με τον Διαμαντάκο του οποίου η συμμετοχή θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Ο παίκτης συνεχίζει τις εντατικές θεραπείες, και στη σημερινή προπόνηση θα δοκιμάσει να προπονηθεί και να ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην αποστολή.
Επίσης πρόβλημα υπάρχει και με τον Πουλιανίτη ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στα μάτια με αποτέλεσμα να εξεταστεί από τους γιατρούς. Απ’ ό,τι φαίνεται δεν πρόεκυψε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ωστόσο του συνέστησαν ξεκούραση.
Ο Έλληνας πλέι μέικερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα και αν όλα πάνε καλά, θα ακολουθήσει την αποστολή που θα αναχωρήσει μετά τη μεσημεριανή προπόνηση που θα γίνει στην Περιβόλα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement