Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Το μυστικό στην… κατάψυξη!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Είτε το πρόβλημά σας είναι η ερυθρότητα είτε θέλετε απλά να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας και να της χαρίσετε λάμψη, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορείτε να ακολουθήσετε χρησιμοποιώντας απλά λίγα παγάκια για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δώστε υγιή λάμψη: Τα παγάκια βοηθούν σημαντικά στην κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, κάτι που δίνει την υγιή λάμψη. Εάν εφαρμόσετε έναν ορό στο δέρμα και μετά βάλετε πάγο επάνω του, θα βοηθήσετε τα συστατικά να διεισδύσουν βαθύτερα.

Γλυπτικά στα ζυγωματικά: Αφού γεμίσετε ένα μπολ μέχρι το ένα τρίτο με πλήρες γάλα, προσθέστε παγάκια πριν βρέξετε μέσα ένα κομμάτι ύφασμα. Κρατήστε το στο πρόσωπό σας για 15 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε έως και 5 φορές. Εναλλακτικά, μπορείτε να κυλήσετε ένα παγάκι από παγωμένο γάλα από το κέντρο του πηγουνιού κατά μήκος της γνάθου έως τον λοβό του αυτιού και, στη συνέχεια, προς τα επάνω ψηλά στα ζυγωματικά, κάτω από την περιοχή των ματιών και στο μέτωπο. Κάντε μασάζ για 5 λεπτά για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αντιμετωπίστε σπυράκια και κηλίδες: Λίγη ψύξη ανακουφίζει τον πόνο και μειώνει τη φλεγμονή συστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία. Εφαρμόστε εναλλάξ παγάκια με ζεστή κομπρέσα για έξι κύκλους. Αυτό θα διεγείρει την κυκλοφορία και θα επιτρέψει στο ανοσοποιητικό να καθαρίσει από κηλίδες και κύστες.

Εξαφανίστε τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια: Χρησιμοποιήστε μια κρύα κομπρέσα από βαμβάκι και χαμομήλι και αφήστε την στα μάτια για λίγα λεπτά. Εναλλακτικά, τυλίξτε παγάκια σε γάζα και κυλήστε τα από τις εσωτερικές γωνίες των ματιών προς την επάνω πλευρά των φρυδιών σε κυκλική κίνηση.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement