Connect with us

Παναχαϊκή

Στην Παναχαϊκή κλείνουν νεαρούς, στο …τραπέζι και δύο έμπειροι παίκτες

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μπορεί το βάρος στα μεταγραφικά της Παναχαϊκής να έχει πέσει στην απόκτηση νεαρών παικτών λόγω των περιορισμών από την έλλειψη αδειοδότησης ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται και επαφές με πιο έμπειρους παίκτες οι οποίοι είναι απαραίτητοι στην δημιουργία μιας αξιόλογης ομάδας.

Οι πληροφορίες λένε πως τα τελευταία 24ωρα έχουν ξεκινήσει επαφές με 2 εμπείρους παίκτες οι οποίοι αναμένεται να είναι οι δύο από τους 3 άνω των 25 ετών που έχει δικαίωμα να αποκτήσει η Παναχαϊκή με βάση τους περιορισμούς.
Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει όμως λέγεται πως είναι παίκτες που αν έρθουν στην Παναχαϊκή θα βοηθήσουν σημαντικά και επίσης αμφότεροι αγωνίζονται από τη μέση και μπροστά όπου όπως είναι λογικό θα γίνουν οι περισσότερες κινήσεις.
Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι συζητήσεις με 2-3 νεαρούς παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι κοκκινόμαυροι και σύντομα -ίσως και σήμερα- να έχουμε την ολοκλήρωση των μεταγραφών και ανακοινώσεις από την ΠΑΕ.
Στόχος είναι μέσα στο επόμενο 10ήμερο να έχουν γίνει τουλάχιστον 4-5 προσθήκες ώστε να υπάρχουν στο ρόστερ 19-20 ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας.
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΝΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΡΑΠΙΤΣΟ
Στο μεταξύ στην Πάτρα είναι από χθες ο τιμ μάνατζερ της Παναχαϊκής Γιώργος Ντάσιος ο οποίος ξεκίνησε σειρά επαφών με ανθρώπους από την ομάδα τόσο για μεταγραφικά όσο και αγωνιστικά ζητήματα.
Χθες βράδυ ή σήμερα αναμενόταν επαφή με τον προπονητή Χρήστο Καραπίτσο για να τεθούν επί τάπητος διάφορα θέματα με την προετοιμασία και όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν όπως είναι το τεχνικό επιτελείο αλλά και το πού θα γίνει βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι περισσότερες εκκρεμότητες πρέπει να ρυθμιστούν αφού ο χρόνος έχει αρχίσει και πιέζει με δεδομένο πως στα τέλη Ιουλίου πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement