Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με επιτυχία η συναυλία προς μνήμη του μαέστρου Θεόδωρου Γεωργοπουλου

Published

on

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του καλλιτεχνικού διευθυντή και μαέστρου Θεόδωρου Γεωργοπουλου , πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετικά επιτυχημένη συναυλία την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 στη παραλία Συλιβαινιωτίκων Ακράτας απο τη Συμφωνική Λαϊκή Ορχήστρα “Εν-χορδώ” που οραματίστηκε και ίδρυσε ο ίδιος ο Μαέστρος με πίστη και αγάπη ,πώς η μουσική είναι διεθνής.
Δεν επηρεάζεται από το χρώμα ή την θρησκεία ανήκει σ’ ολους !!!…..και το έκανε ο ίδιος πράξη με το μουσικό άνοιγμα που έκανε στην Αφρική.
Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι που ιχνογραφουσε τις πολλές πτυχές ενός σπουδαίου Μαέστρου που δούλεψε με πάθος για την τέχνη και τον πολιτισμό.
Πλήθος κόσμου, φίλοι,συνεργάτες από το χώρο της τέχνης και του πολιτισμού μοιράστηκαν τις αναμνήσεις του και σκιαγραφησαν ένα πορτρέτο μνήμης ,απουσίας, αφοσίωσης και αγάπης στο πρόσωπο του αξέχαστου Μαέστρου.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την αρχή ενός κύκλου παραστάσεων που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η δεύτερη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη στο μώλο Αγ. Νικολάου.
Στην ανωτέρω εκδήλωση παρέστησαν αρχές και τοπικοί φορείς όπως ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Πάναγιωτης Σακελλαροπουλος, ο πρόεδρος τοπικης κοινότητας παραλίας Συλιβαινιωτικων κ.Παναγιώτης Κρικέτος ,η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ κ.Τσουκαλά Μαρία κ.α.
Την αφήγηση έκανε ο Λάκης Βανταρακης

Ροή ειδήσεων

Advertisement