Connect with us

Αθλητισμός

Στο Μαρκό ο σκληροτράχηλος αμυντικός Γ. Λαμπρόπουλος

Published

on

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό του ο πολύπειρος αμυντικός Γιώργος Λαμπρόπουλος. Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την ομάδα του Μαρκό που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ που έχει στόχο την επιστροφή της στην Γ’ Εθνική.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός την περσινή αγωνιστική χρονιά φόρεσε την φανέλα του Αχέροντα Καναλακίου με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ο Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ στα πλαίσια του μεταγραφικού της σχεδιασμού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Λαμπρόπουλο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού η ποδοσφαιρική του διαδρομή είναι πλούσια ! Έχει αγωνιστεί σε Β και Γ εθνική , σε  Παναχαϊκή, Παναγιάλειο, Αχαϊκή, Βύζα, ΠΑΣ Κόρινθος, Ηρακλή Ψαχνών, Α.Ε. Ιστιαίας, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Ηρακλή Ψαχνών, Πανθηραϊκό και ΑΣ Σαντορίνης ενώ πέρσι πήρε το πρωτάθλημα με τον Αχέρων Καναλακίου. Ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Παναγάκος και σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας τους ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία και επίτευξη των στόχων μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement