Connect with us

Αθλητισμός

Και εγένετο ο Ολυμπιακός Ντα Λουζ!

Published

on

Μια παρέα φίλων δημιούργησε τον νέο σύλλογο που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας και θα έχει το όνομα Ολυμπιακός Ντα Λουζ.

Τρεις φίλοι λοιπόν, ο Αντώνης Γαλαριώτης, ο Χρήστος Αδαμόπουλος (αδερφός του Σωτήρη Αδαμόπουλου που αγωνίζεται στη Θύελλα Πατρών) και ο Βασίλης Παπαθωμάς, προπονητής της Ακαδημίας του Ντα Λουζ και παίκτης της Αργυράς, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι δύο από τους τρεις, ο Γαλαριώτης και ο Αδαμόπουλος, είναι ένθερμοι φίλοι του Ολυμπιακού, ενώ ο τρίτος της παρέας, ο Παπαθωμάς, είναι ΑΕΚτζής, κάτι που δείχνει ότι η αγάπη στον αθλητισμό πολλές φορές δεν έχει χρώματα.

Η νέα ομάδα του Ολυμπιακού θα στεγάζεται στο γήπεδο Ντα Λουζ με τον ιδιοκτήτη Βασίλη Σπανό να παραχωρεί δωρεάν το γήπεδο αλλά και τ’ αποδυτήρια και με τους τρεις νεαρούς να τον ευχαριστούν για την προσφορά του.

Οι άνθρωποι που έτρεξαν όλες τις διαδικασίες δήλωσαν συμμετοχή μέσω της ομάδας του Ολυμπιακού Καμαρών. Δηλαδή πήραν τα χαρτιά και την σφραγίδα που ήταν «σφραγισμένα» στο συρτάρι έτσι ώστε να μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή και εν συνεχεία κατά την διάρκεια της σεζόν θα αλλάξει ονομασία και θα λέγεται Ολυμπιακός Ντα Λουζ.

Ήδη στο ρόστερ μετριούνται 15 ποδοσφαιριστές και θα προστεθούν και κάποιοι ακόμα από την ακαδημία του Ντα Λουζ, όπου είναι προπονητής ο ένας εκ των τριών ιδρυτών του νέου σωματείου.

Την Παρασκευή θα γίνει η πρώτη συνάντηση-γνωριμία και εκεί θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό που είναι ακριβώς οι ίδιες εμφανίσεις που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Μία εμφάνιση ερυθρόλευκη, μία μπλε και μία μπλε σκούρο με κόκκινο. Με λίγα λόγια είναι ολόιδιες με αυτές που έχει η ομάδα του Πειραιά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement