Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απολλωνας κοντά σε συμφωνία με τον Μακ Λάφλιν

Published

on

Δεδομένο είναι πλέον ότι η ομάδα του Απόλλωνα δεν θα περιμένει να αποθεραπευτεί ο Σίμεον Κάρτερ και θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου ξένου παίκτη καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει πρόβλημα στον ώμο και θα χρειαστεί τουλάχιστον 20 μέρες να μείνει εκτός δράσης.

Επειδή δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου η πατρινή ομάδα από χθες ξεκίνησε τις διαδικασίες για την απόκτηση άλλου ξένου σέντερ και ένας παίκτης που είναι στο στόχαστρο, είναι ο Αμερικάνος Τζέρεμι Μακ Λάφλιν.
Ο παίκτης είχε προταθεί και είχε απασχολήσει προ ημερών, όμως οι μελανόλευκοι τότε είχαν προτιμήσει τον Κάρτερ που είχε έρθει και στην Πάτρα αλλά ο τραυματισμός στον ώμο, ματαίωσε τη διαφαινόμενη απόκτησή του.
Μάλιστα οι επαφές είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο έτσι ώστε ο παίκτης να έρθει το ταχύτερο δυνατό στην Πάτρα και να μπει στην προετοιμασία της ομάδας.
O Μακ Λάφλιν είναι γεννημένος το 1995, με ύψος 2,03μ. και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Στην Εσθονία αγωνίστηκε σε 21 ματς έχοντας 51.9% στα δίποντα (69/133), 60.0% στις βολές (15/25) και ακόμη κατά μέσο όρο 5.0 ριμπάουντ, 0.4 ασίστ, 0.3 κλεψίματα, 1.4 λάθη, 7.3 πόντους και 7.0 στο ranking.
ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 6Ο ΞΕΝΟ
Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις στο θέμα του αντι-Κάρτερ, θα φέρουν και εξελίξεις στο θέμα του 6ου ξένου που έχει αφήσει κενό η πατρινή ομάδα η οποία όμως προγραμματίζει να καλύψει το κενό. Μόλις οριστικοποιηθεί ποιος αλλά και σε ποια θέση θα είναι ο ξένος που θα αντικαταστήσει τον Κάρτερ, θα αποφασιστεί και ποιος θα είναι ο 6ος ξένος καθώς πρόθεση του Βετούλα είναι να γίνει κίνηση, όμως αυτό αναμένεται να γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά τα πρώτα φιλικά τεστ όπου θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα.
ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτες του Απόλλωνα έκλεισαν χθες την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους και μπαίνουν σήμερα στην 2η με αποτέλεσμα να ανεβάζουν πλέον στροφές για τα καλά.
Με εξαίρεση τον Κάρτερ οι υπόλοιποι παίκτες προπονούνται χωρίς προβλήματα και ο Νίκος Βετούλας έχει ρίξει βάρος και στη φυσική κατάσταση αλλά και στην τακτική.
Θυμίζουμε πως το πρώτο φιλικό του Απόλλωνα θα γίνει το επόμενο Σάββατο στην Αθήνα, με αντίπαλο τον νταμπλούχο ΠΑΟ και αναμφίβολα οι μελανόλευκοι ξεκινούν τα φιλικά με δύσκολο ματς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement