Connect with us

Παναχαϊκή

Επίσημο τεστ για την Παναχαϊκή σήμερα (5μ.μ.) στον Ταύρο με τον Φωστήρα για το Κυπέλλο Ελλάδος

Published

on

Πανέτοιμη είναι η ομάδα της Παναχαϊκής για να ριχτεί στην πρώτη επίσημη μάχη για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς σήμερα στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει στον Ταύρο για το Κύπελλο Ελλάδος τον Φωστήρα.

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Χθες το πρωί οι κοκκινόμαυροι πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση και στις 5 μ.μ. αναχώρησαν για την Αθήνα όπου και διανυκτέρευσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Μετά λοιπόν το τέλος της προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Πολίτης, Στασινόπουλος, Τρίγκρηλας, Στεργίδης, Τεγούσης, Χαντί, Κωνσταντακόπουλος, Αγκαράι, Κοτσόκολος, Μπουρλάκης, Παπαχρονόπουλος, Κυβελίδης, Μπελεζάκης, Θανόπουλος, Λούσκο, Σμίλτος, Ταρνάρης.

 Ανακοινώθηκε στην αποστολή και ο Μπελεζάκης

Όλοι γνωρίζαμε ότι ο Βασίλης Μπελεζάκης έχει επιστρέψει και έκανε προπονήσεις στην Παναχαϊκή. Χθες είδαμε στην αποστολή ότι ήταν δηλωμένος κανονικά ωστόσο από την διοίκηση των κοκκινόμαυρων ποτέ δεν ανακοινώθηκε. Αυτό ίσως διότι το θεώρησαν ως παραμονή του έμπειρου ποδοσφαιριστή όμως η αλήθεια είναι ότι ο Μπελεζάκης είχε πάρει το δελτίο στα χέρια του και δοκιμαζόταν στον ΠΑΟ Βάρδας και επέστρεψε στους κοκκινόμαυρους.

Η λογική, λοιπόν, λέει ότι η διοίκηση έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση για την παραμονή του ή την επιστροφή του στον ιστορικό σύλλογο.

 

Ανταγωνιστικός ο Φωστήρας

Η ομάδα του Ταύρου, ο Φωστήρας κάθε άλλο από αδύναμος είναι και σίγουρα το έργο των κοκκινόμαυρων δεν θα είναι εύκολο. Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων ενισχύει σημαντικά το ρόστερ με δύο ακόμα προσθήκες. Η μία ακούει στο όνομα Ηλίας Σταύρου. Ο 31χρονος μέσος πηγαίνει στον Φωστήρα μετά από δυο εξαιρετικές σεζόν στην Καλλιθέα οι οποίες συνοδεύτηκαν με ισάριθμες ανόδους.

Η άλλη στο όνομα του Δημήτρη Πεχλιβανίδη που αποχώρησε από τον Εθνικό Πειραιώς και θεωρείται ένας χαρισματικός κεντρικός αμυντικός που τα πήγε εξαιρετικά στο διάστημα παρουσίας του στους κυανόλευκους.

Αναμένονται νέες μεταγραφές

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ αύριο αναμένεται στην Πάτρα ο έμπειρος επιθετικός από την Καλαμάτα Βαγγέλης Αλεξόπουλος ο οποίος έχει συμφωνήσει την μεταγραφή του στους κοκκινόμαυρους και σήμερα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πέρα λοιπόν από την εν λόγω μεταγραφή η Παναχαϊκή αναμένεται να ανακοινώσει και άλλη προσθήκη αφού οι παίκτες που έχουν έρθει σε επαφή με την διοίκηση είναι αρκετοί. Να θυμίσουμε ότι το ενδιαφέρον με τον έμπειρο αριστερό μπακ Χρήστο Κοντοχρήστο παραμένει και θα υπάρξει εκ νέου επικοινωνία όπως και με τον φορ Βουκμίροβιτς. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι παίκτες που θα ενταχθούν στο ρόστερ σε θέσεις που ο Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊντζιτς θέλει να ενισχύσει.

Η Παναχαϊκή πρέπει από αυτή την χρονιά να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική και να έχει έναν κορμό και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά γιατί το παρόν πρέπει να έχει και μέλλον.

Στην παρούσα φάση όμως το ενδιαφέρον είναι στο σημερινό πρώτο επίσημο παιχνίδι που οι κοκκινόμαυροι πρέπει να κερδίσουν και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

 

Ο Αλιάγας σφυρίζει την Παναχαϊκή

Ο Αριστείδης Αλιάγας από τον σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Φωστήρα στον Ταύρο. Βοηθοί του επίσης θα είναι από τον σύνδεσμο Αν. Αττικής με πρώτο τον Νίκο Μανούρα και δεύτερο τον Χρήστο Παύλο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement