Connect with us

Αθλητισμός

 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ποτέ δεν είναι αργά

Published

on

Επιτέλους ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Παναιγιαλείου που ίσως είναι από τις μόνες ομάδες της Γ΄ Εθνικής που καθυστέρησε τόσο πολύ. Τα προβλήματα ήταν πολλά στους μελανόλευκους ωστόσο φαίνεται να ξεπεράστηκαν και σιγά, σιγά να σχεδιάζεται υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Παναγιώτη Κορομπόκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Μετά από πολλή προσπάθεια και ξεπερνώντας δυσκολίες και αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν στον οργανωτικό και λειτουργικό τομέα του συλλόγου μας, με αποτέλεσμα την αργοπορημένη «αφετηρία» της προσπάθειάς μας, η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. με ενθουσιασμό, χαρά και αισιοδοξία είδε την αγαπημένη μας ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο και να… πιάνει δουλειά.

Η νεοσύστατη «Μαύρη Θύελλα», που βρίσκεται σε στάδιο στελέχωσής της με ποδοσφαιριστές που θέλουν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη μελανόλευκη φανέλα δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο τις πρώτες προπονήσεις ενόψει της υποχρέωσης Κυπέλλου που έχει στις 5 Σεπτεμβρίου, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της Παναγιώτη Κορομπόκη και του γυμναστή Σπύρου Σκολαρίδη και αφού πρώτα διεξήχθησαν τα απαραίτητα rapid test σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και βγήκαν όλα αρνητικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την «πρώτη» της Αιγιώτικης ομάδας, μεταξύ αρκετών φιλάθλων, παρακολούθησε κι ο μέγας χορηγός του συλλόγου μας Μπόρις Κίνγκ, ενώ απουσίαζε ο πρόεδρος Γιώργος Γκάμαρης που έπεσε «θύμα» του covid-19 και υποχρεωτικά είναι σε καραντίνα.

Τέλος όλη η μελανόλευκη οικογένεια θέλει να ευχηθεί ό,τι καλύτερο στον Μίλαν Πάβλοβιτς, ο οποίος για οικογενειακούς λόγους δεν μπόρεσε τελικά να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement