Connect with us

Αθλητισμός

«Κοκκινόμαυρος» και ο Σελινιωτάκης

Published

on

 

Μια ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα της Παναχαϊκής. Ο λόγος για τον έμπειρο αμυντικό Αλέξη Σελινιωτάκη με πολλές παραστάσεις στην Σουπερ Λιγκ.

Ο Σελινιωτάκης αναμενόταν χθες να βρεθεί στην Πάτρα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο αλλά για διάφορους προσωπικούς λόγους το ραντεβού πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ο σουπερλιγκάτος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει με επιτυχία την φανέλα των Χανιών, του Διαγόρα Ρόδου, του Πλατανιά Χανιών και της Επισκοπής πριν από λίγο υπέγραψε το συμβόλαιό του με την κοκκινόμαυρη ομάδα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στα μετόπισθεν.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Σελινιωτάκη.

Ο Αλέξης Σελινιωτάκης είναι 32 ετών (10/7/1989) και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός. Έχει μία σπουδαία πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με πολλές συμμετοχές.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Χανιά, Πλατανιά, Επισκοπή, Κισσαμικό και Διαγόρα Ρόδου.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Διαγόρα είχε στο ενεργητικό του 16 συμμετοχές όντας εκ των βασικών παικτών της ομάδας του στη Super League 2.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξη στον «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement