Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ένταση στο Προάστιο, δεν έληξε ποτέ το φιλικό παιχνίδι

Published

on

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Νίκη Προαστίου και τον Δαβουρλή που δεν τελείωσε ποτέ αφού στην κερκίδα οι γονείς συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Η ομάδα του Δαβουρλή κέρδιζε με 2-0 τη Νίκη Προαστίου και περίπου στο 60’ της συνάντησης μετά από ένα αντιαθλητικό φάουλ παίκτη του Δαβουρλή σε αντίπαλό του ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν τα επεισόδια μεταξύ των γονέων. Τελικά η φιλική αναμέτρηση έληξε άδοξα με τις ομάδες να οδηγούνται στ’ αποδυτήρια και το περιστατικό να θεωρείται λήξαν μετά την επέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Μάλιστα στο τέλος τα άκουσαν… και οι διαιτητές καθώς άφησαν το επικίνδυνο παιχνίδι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η εν λόγω ένταση.

Με λίγα λόγια όλοι πρέπει να καταλάβουμε ό,τι γίνεται εντός των αγωνιστικών γραμμών μεταξύ προπονητών και παικτών αφορά τους ίδιους και δεν πρέπει η ένταση να μεταφέρεται εκτός. Εξάλλου όλοι οι αθλητές μεταξύ τους είναι φίλοι και θα λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις.

Το αρνητικό ωστόσο στο φιλικό του Σαββάτου είναι ότι ο νεαρός παίκτης της  Νίκης Προαστίου, Γιώργος Τριανταφύλλου υπέστη ζημιά στο πόδι όπου και του τοποθετήθηκε γύψος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement