Connect with us

Αθλητισμός

Αρκετοί “κοκκινόμαυροι” διαθέτουν πιστοποιητικό

Published

on

 Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των κοκκινόμαυρων ενόψει του αγώνα Κυπέλλου εκτός έδρας με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Οι «κοκκινόμαυροι» χθες προπονήθηκαν το πρωί στο “Αλ. Σπανός” στην Οβρυά όπως θα γίνει και σήμερα ενώ το πρόγραμμα για αύριο αλλάζει με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στην Αγυιά μετά την υπόδειξη του προπονητή αλλά και για να μην επιβαρυνθεί το γήπεδο του προπονητικού κέντρου.

Στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Τσίγκρηλα που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα από την θλάση που αποκόμισε από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωστήρα στον Ταύρο. Για προληπτικούς και μόνο λόγους ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Κοτσόκολος και Παπαχρονόπουλος.

Όπως όλες οι ομάδες έτσι και η Παναχαϊκή ακολουθεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο. Αυτό σημαίνει ότι οι «κοκκινόμαυροι» πραγματοποιούν rapid test δύο φορές την εβδομάδα. Ένα στις αρχές της εβδομάδας και ένα πριν από την αναμέτρηση.

Το θετικό στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής είναι ότι αρκετοί είναι οι αθλητές που έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Αυτοί είναι 14 τον αριθμό ενώ οι νοσήσαντες είναι τέσσερις. Αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί και κάνουν συνεχώς rapid test είναι 9 ποδοσφαιριστές.

Και επίσημα στις 3 Οκτωβρίου η σέντρα

Τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής ανακοίνωσε η ΕΠΟ και επίσημα η σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου. Παράλληλα εγκρίθηκε η προκήρυξη της SL1 αφήνοντας την SL2 μόνο με έναν απευθείας προβιβασμό.

Η Ε.Ε. έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για παράταση και έτσι το πρωτάθλημα οριστικά δεν θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement