Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Συνάντηση για γκολ στο Ούντινε

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τα Προγνωστικά στοιχήματος

Ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο έλαβε τέλος, με πολλές εκπλήξεις, τρομερά γκολ και θέαμα. Αυτή η εβδομάδα δε θα έχει Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, όμως το μενού είναι πλούσιο για αγώνες πρωταθλημάτων. Πριν πάμε όμως στα μεσοβδόμαδα, σήμερα κλείνουν οι αγωνιστικές και το πιο σημαντικό ματς θα γίνει στον Ιταλικό βορρά.

Εκεί, δυο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Καμπιονάτο, η Ουντινέζε και η Νάπολι, θα ψάξουν τη νίκη για να μείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ουντινέζε: Πέρσι, κατά διαστήματα, η Ουντινέζε έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ειδικά κόντρα στους «μεγάλους», σχεδόν πάντα δίνει το 100% της. Φέτος, το σύνολο του Λούκα Γκότι είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις, μιας και στις 3 πρώτες αγωνιστικές παραμένει αήττητο με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Οι «φριουλάνι» δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τις επιδιώξεις τους φέτος, αλλά είναι δεδομένο πως αρχικά θέλουν να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις και στη συνέχεια να κοιτάξουν για ψηλότερα. Κόντρα στη πολύ ισχυρή Νάπολι, θα προσπαθήσουν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και με υπομονή να ψάξουν ένα γκολ, γνωρίζοντας πάντα τη ποιότητα του αντιπάλου τους.

Νάπολι: Έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα φέτος η Νάπολι και δε θέλει σε καμία περίπτωση να πέσει στη «παγίδα» της περσινής σεζόν, όταν και έχασε τη θέση της στη 4άδα, την τελευταία αγωνιστική. Με το Σάρι στο πάγκο, οι «παρτενοπέι» έχουν ήδη 3/3, ενώ στην Ευρώπη πήραν με αρκετές αλλαγές, ένα σημαντικό πόντο στο Λέστερ. Αυτή την αγωνιστική, ταξιδεύει στο βορρά με στόχο ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια ομάδα που έχει σχετικά καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια. Αρκετοί από τους βασικούς πήραν ανάσες στο Ευρωπαϊκό ματς, ενώ οι απουσίες δεν επηρεάζουν τις σκέψεις του Σάρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν τη νίκη, δύσκολα θα έλεγαν όχι αν κάποιος τους έδινε ένα βαθμό πριν τη σέντρα. Ένα γκολ, όμως, θα ανοίξει το ρυθμό και το over 2.5 στο 1.83 του Stoiximan αξίζει της προσοχής μας.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement