Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Τραγική Χετάφε, ευκαιρία η Ατλέτικο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μάθετε τα πάντα για τις casino προσφορές.

Μπορεί αυτές τις ημέρες να μην έχουμε τη παρουσία των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όμως σίγουρα οι ποδοσφαιρόφιλοι και οι παίκτες του στοιχήματος δε θα μείνουν… παραπονεμένοι. Έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία, με πολύ σημαντικά ματς.

Μπορεί σήμερα να ξεχωρίζει η μάχη της Ίντερ στη Φλωρεντία, όμως θα σταθούμε στο «μίνι» Μαδριλένικο ντέρμπι μεταξύ της κάκιστης μέχρι ώρας Χετάφε, απέναντι στην υποψήφια πρωταθλήτρια Ατλέτικο.

Χετάφε: Τα τελευταία χρόνια οι πορείες και τα αποτελέσματα που έπαιρνε η Χετάφε γίνονταν πρωτοσέλιδα στα Ισπανικά Μέσα. Μάλιστα, η ομάδα της Μαδρίτης είχε παίξει και στην Ευρώπη. Ο φετινός στόχος ήταν η ομάδα να πλησιάσει όσο γίνεται τις Ευρωπαϊκές θέσεις, μιας και έχει το ρόστερ αυτό που θα της έδινε αυτή τη δυνατότητα. Αντ’ αυτού, η Χετάφε στο ξεκίνημα και μετά από 5 ματς στη Λα Λίγκα, μετράει ισάριθμες ήττες, όμως το πιο ανησυχητικό είναι πως έχει σκοράρει μόλις μια φορά! Φυσικά, θα τα δώσει όλα κόντρα στη πανίσχυρη Ατλέτικο, όμως πιθανότατα θα παίξει φουλ άμυνα και… βλέπουμε.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Παρότι η Ατλέτικο θεωρείται μια από τις πιο «σφιχτές» ομάδες του κόσμου στο υψηλότερο επίπεδο, ακόμα και γι’ αυτήν είναι σπάνιο να ολοκληρώνει δυο σερί ματς με 0-0. Οι «ροχιμπλάνκος» μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τη Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, περιορίστηκαν στο ίδιο σκορ απέναντι στη Μπιλμπάο πριν 3 ημέρες και θα ψάξουν το τρίποντο κόντρα στη «συμπολίτισσα» Χετάφε. Ο μεγάλος στόχος της πρωταθλήτριας Ισπανίας είναι το «ριπίτ» και με τον ανταγωνισμό να έχει μειωθεί με τις αποδυναμωμένες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, με διπλά όπως αυτό που θα ψάξει σήμερα, μπορεί να πάρει από νωρίς «κεφάλι» στον πίνακα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από την αρχή της σεζόν, η Χετάφε δείχνει πως θέλει αλλά δε μπορεί. Μετράει μόνο ήττες και η σοβαρή Ατλέτικο δύσκολα θα «πετάξει» ακόμα δυο βαθμούς. Στο 1.72 το διπλό στον Stoiximan.

Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement