Connect with us

Ερασιτεχνικό

 Αλλάζει σελίδα ο Ρωμανός

Published

on

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινάει για τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Ρωμανού που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Στόχος είναι ένας και μοναδικός, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Στις 3 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Δ.Σ. και την Τετάρτη (6/10) συγκροτήθηκε σε σώμα το οποίο έχει ως εξής: Σπύρος Βλάχος (πρόεδρος), Παναγιώτης Σαββόπουλος (αντιπρόεδρος), Γεράσιμος Ρηγόπουλος (επ. πρόεδρος), Γιώργος Αγγελόπουλος (ταμίας), Νίκος Ηλιόπουλος (γεν. γραμματέας), Βασίλης Μενύχτας (ειδ. Γραμματέας), Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος (α’ γεν. αρχηγός), Κώστας Παναγιωτόπουλος (β’ γεν. αρχηγός) και μέλος ο Αλέξανδρος Μπογιάκης.

Υπεύθυνος covid θα είναι ο διασώστης Αντώνης Κωστάντης που θα κάνει και χρέη ιατρού της ομάδας.

Η διοίκηση έχοντας υψηλές βλέψεις για το φετινό πρωτάθλημα έχει πραγματοποιήσει και τέσσερις πολύ καλές προσθήκες. Πρόκειται για τους Μιχάλη Κυδωνιάτη, Νίκο Φράγγο, Γιάννη Αβραμόπουλο και Θανάση Μπαλή. Επίσης στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από το χωριό και ο προπονητής του Συλλόγου Ανδρέας Παναγιωτόπουλος θα προσπαθήσει να «παντρέψει» την εμπειρία με το ταλέντο έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο. Στο πλευρό της ομάδας φυσικά θα είναι και ο εκπολιτιστικός σύλλογος ο οποίος όπου χρειαστεί θα προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του.

Τέλος η διοίκηση εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σουγλέρη, ο οποίος στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με την Γαλήνη υπέστη ρήξη χιαστών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement