Connect with us

Παναχαϊκή

Σέντρα την Κυριακή;

Published

on

Μετά το διήμερο ρεπό επιστροφή στις προπονήσεις καθώς οι κοκκινόμαυροι μπαίνουν στην τελική ευθεία αναμένοντας τις κληρώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

Τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανείς δεν γνωρίζει αν όντως αύριο πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Γ’ Εθνικής.

Με αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα το μέλλον είναι αβέβαιο. Όλοι όμως ελπίζουμε και ευχόμαστε αύριο εν τέλει να γίνει η κλήρωση έτσι ώστε οι ομάδες της Γ’ Εθνικής όπως και αυτή της Παναχαϊκής να ριχτούν στη μάχη με στόχο την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ.

Φυσικά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι όμιλοι καθώς μέχρι στιγμής ό,τι έχει αναφερθεί είναι από πληροφορίες και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Αν λοιπόν όλα κυλήσουν ομαλά αυτή τη φορά τότε η σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή.

Όσον αφορά το γήπεδο της Παναχαϊκής αναμένεται αυτή την εβδομάδα να δώσει το ok ο γεωπόνος αν φυσικά ξεκινήσει το πρωτάθλημα την Κυριακή και η πρεμιέρα είναι στην Πάτρα.

Σε διαφορετική περίπτωση, η Παναχαϊκή αν η 1η αγωνιστική είναι εντός έδρας πολύ πιθανόν είναι να αγωνιστεί και πάλι στο «Φ. Αραβαντινός».

 

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «16»

Πέρα όμως από το πρωτάθλημα η Παναχαϊκή θα έχει και το βλέμμα της στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος για την 5η φάση. Αυτό όμως που αναζητούν οι «κοκκινόμαυροι» είναι η τύχη να τους χαμογελάσει και η κληρωτίδα να τους φέρει αντίπαλο ίδιας κατηγορίας έτσι ώστε να βρεθούν στους «16» του θεσμού.

Δηλαδή κοιτάει να κάνει ένα βήμα ακόμα, παρά να δώσει ένα εμπορικό παιχνίδι στην παρούσα φάση που θα φέρει κέρδη από τα εισιτήρια σε περίπτωση που παίξει με μία εκ των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 1 όπως είναι ο Παναθηναϊκός ή η Λάρισα για παράδειγμα.

Στην κληρωτίδα λοιπόν θα μπουν δεκατέσσερις ομάδες συνολικά (εννέα από τη Super League 2 και πέντε από τη Γ΄ Εθνική) μαζί με αυτές της Super League 1 εκτός αυτών που συμμετέχουν στην Ευρώπη.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ανά κατηγορία είναι οι εξής: Super League 1: Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης. Super League 2: ΑΕΛ, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός, Καλλιθέα, Κηφισιά. Γ΄ Εθνική κατηγορία: Παναχαϊκή, Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη, Λευκίμμη, Αχέρων Καναλακίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης θα βρίσκονται στην κλήρωση της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα παιχνίδια για την φάση των «32» θα είναι μονά και αν η Παναχαϊκή κληρωθεί με αντίπαλο από τη Super League 1 ή από Super League 2, τότε το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα των «κοκκινόμαυρων».

Τέλος σύμφωνα με την προκήρυξη της διοργανώτριας αρχής ΕΠΟ, τα παιχνίδια της 5ης φάσης έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 26-27-28 Οκτωβρίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement