Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ζήτησε πάγο για τραυματία ποδοσφαιριστή και του αρνήθηκε

Published

on

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Δημοτικό γήπεδο τον Βραχνεϊκων στη διάρκεια της αναμέτρησης των Ροϊτίκων με τον Κρίνο στην πρεμιέρα του Α’ ομίλου της Γ’ Κατηγορίας. 

Κατά την διάρκεια του αγώνα ο ποδοσφαιριστής του Κρίνου Γιώργος Ρηγόπουλος υπέστη κάταγμα περόνης. Ο πατέρας του, Παναγιώτης που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου πήγε αμέσως στο κυλικείο που ανήκει στον Δήμο Πατρέων και όχι στον Διαγόρα Βραχνεϊκων για να ζητήσει πάγο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον 17χρονο.

Η απάντηση του ανθρώπου που έχει το κυλικείο ήταν να πας στο “Χωριάτικο”. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ζήτησε για μια ακόμα φορά ευγενικά να του δώσει πάγο λαμβάνοντας όμως την ίδια ακριβώς απάντηση.

Ο ίδιος αποχώρησε χωρίς να δώσει συνέχεια με την διοίκηση του Κρίνου να ενημερώνει για το θλιβερό αυτό περιστατικό τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ.

Για την ιστορία ο ιδιοκτήτης του χώρου δεν έδωσε πάγο διότι κάποιοι από την ομάδα του Κρίνου πήγαν στο γήπεδο με καφέ και δεν προτίμησαν το κυλικείο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement