Connect with us

Ερασιτεχνικό

O Πήγασος δώρισε την φανέλα του Βλαχοδήμου στον “μικρό” Ρεκούνα

Published

on

Πάντα κοντά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη βρίσκεται η ομάδα του Πήγασου Μπεγουλακίου. Η διοίκηση των «βυσσινί» δείχνει συνεχώς το κοινωνικό της πρόσωπο και έμπρακτα βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Ο πορτιέρο της ομάδας των Παίδων, Γιώργος Ρεκούνας σε πρόσφατο παιχνίδι με τον Δία τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με την διοίκηση της ομάδας του Μπεγουλακίου φυσικά να δείχνει την αμέριστη στήριξη στο νεαρό.
Η διοίκηση της ομάδας λοιπόν δώρισε στον πορτιέρο την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος που φοράει ο κίπερ Οδυσσέας Βλαχοδήμος δίνοντας χαρά στον μικρό Γιώργο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πήγασου:
«Τον Γιώργο Ρεκούνα επισκέφθηκαν μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας μαζί με τον παίκτη της ομάδας παίδων Ηλία Κακαβούλα για να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι των ακαδημιών μεταξύ του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΥ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ και ΔΙΑΣ Σαραβαλίου.
Ο Γιώργος,ο οποίος χειρουργήθηκε στο πόδι και τώρα βρίσκεται σε ακινησία, μας υποδέχθηκε μαζί με τους γονείς του χαμογελαστός και χαρούμενος .Θέλοντας να δείξουμε την στήριξή και συμπαράστασή μας, διαβεβαιώσαμε τους γονείς του ότι η ομάδα μας θα ναι πλάι του σε ότι χρειαστεί και του δωρίσαμε την φανέλα του τερματοφύλακα της εθνικής μας ΟΔΥΣΣΕΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ.
Ο Οδυσσέας ενημερώθηκε από μέλος της διοίκησης μας για τον τραυματισμό και δέχτηκε με χαρά να δωρίσει την φανέλα του καθώς και ευχήθηκε στον Γιώργο γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα! Δεν έχει σημασία τι φανέλα φοράς, τι χρώμα είναι και αν η ομάδα νικάει.
Σημασια έχει να καταλάβουν οι μικροί μας αθλητές ότι το ποδόσφαιρο ενώνει! Γιώργο σου ευχόμαστε να είσαι σιδερένιος κ να φορέσεις γρήγορα ξανά τα γάντια σου κ να υπερασπιστείς το τέρμα σου. Συνέχισε να προσπαθείς».

Ροή ειδήσεων

Advertisement