Connect with us

Παναχαϊκή

Να προσέξει για να έχει

Published

on

 

Ένα 24ωρο απομένει έως ότου η Παναχαϊκή πατήσει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Βραχνεΐκων για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος (4ος όμιλος) της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες και συνάμα αρκετά δύσκολο από πολλές πλευρές, καθώς η κοκκινόμαυρη ομάδα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Κι αυτό γιατί ο αντίπαλος Διαγόρας έχει πολλά θετικά, αφενός αγωνίζεται στην έδρα του, αφετέρου έχει ξεκουραστεί δύο αγωνιστικές τώρα (μια με τον Ναυπακτιακό Αστέρα και μια με τον Αμβρακικό Λουτρού), με αποτέλεσμα να πηγαίνει στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή ξεκούραστος και πιο… φρέσκος!

Αυτό το ξέρουν από τη μια στην κοκκινόμαυρη ομάδα και από την άλλη στην Παναχαϊκή γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε απώλεια βαθμού ή βαθμών, κόντρα στον γείτονα Διαγόρα Βραχνεΐκων, θα είναι καταστροφικό για τη συνέχεια, καθώς στόχος της κοκκινόμαυρης ομάδας είναι -όπως έχουν έρθει τα πράγματα μετά τις δύο εκτός έδρας ήττες- οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πρώτης θέσης!

Παίκτες και τεχνική ηγεσία από την πλευρά τους γνωρίζουν τις δυσκολίες της εν λόγω αναμέτρησης και ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρουν στην έδρα του αντιπάλου, αρκεί να «κλείσουν τα αυτιά» τους σε οτιδήποτε αρνητικό κι αν ακούσουν. Άλλωστε ξέρουν να αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες ενός ντέρμπι, όπως έπραξαν και προ μερικών εβδομάδων, στο ίδιο γήπεδο και με τον ίδιο αντίπαλο για το Κύπελλο Ελλάδας, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Ο προπονητής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ξέρει πώς πρέπει να διαχειριστεί ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι, το ίδιο δε και οι παίκτες με τους φιλάθλους της κοκκινόμαυρης ομάδας να περιμένουν να φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν, που δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η προετοιμασία στο μεταξύ, συνεχίστηκε κανονικά χθες στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών, με μοναδικό απόντα τον τραυματία Λιποράτσε. Σήμερα δε η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της Αγυιάς και θα είναι η τελευταία πριν από την αυριανή αναμέτρηση όπου και θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement