Connect with us

Παναχαϊκή

Εκτός τόπου και χρόνου ο Σέρβος

Published

on

Η «Γ» από την πρώτη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι το «καράβι» μπάζει νερά χτύπησε το «καμπανάκι» κάνοντας κριτική για τις επιλογές του Σέρβου τεχνικού Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Το βασικότερο απ’ όλα είναι ότι ο κοκκινόμαυρος τεχνικός στο παιχνίδι του Διαγόρα με τον Ναυπακτιακό δεν πήγε ποτέ στα Βραχνέϊκα για να δει τον επόμενο αντίπαλό του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σήμερα να χάσει βαθμούς μέσα στην Αγυιά. Ο Ζέλικο ενώ στο ημίχρονο η αναμέτρηση είναι 1-1 δεν πραγματοποιεί καμία αλλαγή στην επανάληψη.

Πέρα από του Κόκα που ήταν λόγω τραυματισμού ο Ζέλικο έκανε την πρώτη αλλαγή στο 61’ θέλοντας να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο το Χαντί. Το απίστευτο είναι ότι αντικατέστησε τον Λυμπέρη Στεργίδη ο οποίος ήταν αρκετά καλός από την δεξιά πλευρά. Εν συνεχεία καθυστερεί χαρακτηριστικά να «πετάξει» στον αγωνιστικό χώρο τον Αλεξόπουλος και τον Μικελάτο (76’ αυτές οι αλλαγές), χάνοντας με αυτό τον τρόπο πολύτιμο χρόνο. Δυστυχώς ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και η Παναχαϊκή δεν έχει άλλα περιθώρια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement