Connect with us

Μπάσκετ

Απόλλων: Αγιασμός επειγόντως, ρήξη συνδέσμων στον αντίχειρα για τον Γιάννη Μολφέτα-Χάνει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Published

on

Επειγόντως αγιασμός. Δεν έφταναν τα όποια προβλήματα τραυματισμών, είχε να αντιμετωπίσει ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ήρθε σήμερα να προστεθεί κι αυτός του αρχηγού της μελανόλευκης ομάδας Γιάννη Μολφέτα, ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αντίχειρα.

Ως εκ τούτου χάνει το παιχνίδι που έρχεται το προσεχές Σάββατο με τον Δικέφαλο του Βορρά στο κλειστό της Περιβόλας και πιθανώς και τα άλλα δύο που ακολουθούν τόσο με τον Ολυμπιακό εκτός, όσο και ενδεχομένως και αυτό με τη Λάρισα, παιχνίδι που επίσης θα διεξαχθεί στην έδρα της μελανόλευκης ομάδας.

Πλέον ο Νίκος Βετούλας, κάνει το σταυρό του, μη τον βρει κι άλλο κακό,, καθώς ο τραυματισμός του Γιάννη Μολφέτα, είναι “καρμπόν” του Αμερικανού Μπάρλφιλντ. Με την απουσία αυτή να έρχεται σε μια περίοδο, όπου ο αρχηγός του Απόλλωνα Γιάννης Μολφέτας, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση κι ήταν αυτός που είχε δώσει τη νίκη-βάλσαμο στην ομάδα στον αγώνα με τον Ηρακλή, όπου η μελανόλευκη ομάδα είχε φύγει με το ροζ φύλλο.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement