Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

H μονομαχία αναβλήθηκε (Ολο το σημερινό πρόγραμμα της Α’ Κατηγορίας)

Δημοσιεύθηκε

στις

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ακράτα για την 11η αγωνιστική στον Γ’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας δεν θα διεξαχθεί λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου

 

 

Το μεγάλο παιχνίδι του Γ’ ομίλου στην Α’ Κατηγορία που θα άνοιγε ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής δεν θα διεξαχθεί.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις ημέρες στην Δυτική Αχαΐα με τη συνεχή βροχόπτωση έχουν βαρύνει τον αγωνιστικό χώρο της Ακράτας (φυσικό χλοοτάπητα) με αποτέλεσμα το ντέρμπι να αναβληθεί.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η αναβολή βόλεψε και τις δύο ομάδες καθώς διαθέτουν αρκετές ελλείψεις έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Μιας όμως και αναφερθήκαμε στο εν λόγω παιχνίδι να θυμίσουμε ότι το συγκρότημα του Ανδρέα Ανδρούτσου μετράει 8 νίκες, 2 ισοπαλίες ενώ μέχρι στιγμής παραμένει αήττητο στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα. Αντίθετα το συγκρότημα του Φίλιππου Σχοινά έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Η μονομαχία λοιπόν ανάμεσα στους δύο αναβάλλεται με την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας να αναμένεται να ορίσει νέα ημερομηνία.

Από κει και πέρα για τον ίδιο όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Δαβουρλή με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου με διαιτητή τον Νίκο Μέρμηγκα όμως και το Θύελλα Αιγίου-Αετός Πατρών με διαιτητή τον Χαράλαμπο Πετρόπουλο. Τέλος το Άνω Καστρίτσι υποδέχεται τα Καλάβρυτα με διαιτητή τον Στέφανο Μαχαίρα.

Στον Β’ όμιλο ξεχωρίζει το παιχνίδι της Αρόης με την Αναγέννηση Πατρών με διαιτήτρια την έμπειρη Ελένη Αντωνίου ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται την Πάτρα 2005 με διαιτητή τον Δημήτρη Ρουμπάνη.

Τέλος στον πρώτο όμιλο θα έχουμε τρεις αναμετρήσεις αρκετά ενδιαφέρουσες. Ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων υποδέχεται τη Δόξα Νιφορεΐκων με ρέφερι τον Κώστα Τηλιγάδα ενώ ο Ίκαρος φιλοξενεί τη δυνατή Δόξα Παραλίας με διαιτητή τον Κώστα Βαβαρούτα.

Ο Πανμοβριακός στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας υποδέχεται στον Ριόλο τον Αχαιό Σαραβαλίου όπου στον πάγκο θα κάνει ντεμπούτο ο Νίκος Δημητρόπουλος. Διαιτητής στην εν λόγω συνάντηση θα είναι ο Βαγγέλης Σαφαρίκας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα με τους ρέφερι έχει ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Ριόλου: Πανμοβριακός – Αχαιός, Σαφαρίκας

Γηπ. Βραχνεΐκων: Αστέρας Τσουκαλεΐκων – Δόξα Νιφορεΐκων, Τηλιγάδας

Γηπ. Πετρωτού: Ίκαρος Πετρωτού – Δόξα Παραλίας, Βαβαρούτας

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γηπ. Ζαρουχλεΐκων: Ατρόμητος Πατρών – ΑΕ Πάτρα 2005, Ρουμπάνης

Γηπ. Κάνιστρας: ΑΠΟ Αρόη – Αναγέννηση Πατρών, Αντωνίου

 

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Γηπ. Ρίου: Άνω Καστρίτσι – Καλάβρυτα, Μαχαίρας-Μουστάκας

Γηπ. Αιγίου: Θύελλα Αιγίου – Αετός Πατρών, Πετρόπουλος

Γηπ. Αχιλλέα: Δαβουρλής – Αναγέννηση Ψαθόπυργου, Μέρμηγκας

Γηπ. Ακράτας: Αιγείρα/Ακράτα – Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Καδδάς.


Ροή ειδήσεων

Advertisement