Connect with us

Παναχαϊκή

Παναχαϊκή: Μάτια και μυαλό αλλού…

Published

on

Με το μυαλό και τα μάτια της Παναχαϊκής να είναι στραμμένα στο Αίγιο και στην αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία, ενόψει του προσεχούς παιχνιδιού με τη Μαύρη Θύελλα για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα παιχνίδι, που θέλει ιδιαίτερη προσοχή κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην κοκκινόμαυρη ομάδα, καθώς η Αιγιώτικη ομάδα, μπορεί να έχει τα δικά της διοικητικά προβλήματα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως απέναντι στην Παναχαϊκή θα πέσει αμαχητί.

ΘA «ΠΕΤΑΧΤΕΙ» ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος, ενόψει της αναμέτρησης που έρχεται θα «πεταχτεί» όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι το Αίγιο-όπως άλλωστε έκανε και προ ημερών πηγαίνοντας στην Βάρδα-προκειμένου να… «κατασκοπεύσει» τον αντίπαλό του για να έχει πλήρης άποψη. Από την άλλη, δοθείσης ευκαιρίας, θα δει και τον Τηλυκράτη Λευκάδας, που είναι ένας από τους συνδιεκδικητές της ανόδου.

ΤΡΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΤΟΜΙΚΟ

Ενόψει του παιχνιδιού που ακολουθεί με τον Παναιγιάλειο στο γήπεδο της Αγυιάς, η Παναχαϊκή έχει προβλήματα τραυματισμών, με τους Μικελάτο, Κόκα και Μπελεζάκη, χθες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, οπότε η κατάσταση των τραυματισμών τους, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΚΛΑΙΤΣ

Από την άλλη, πρόβλημα τραυματισμού, αντιμετωπίζει και ο Καρακλάιτς, ο οποίος χθες δεν γυμνάστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και σήμερα θα φανεί ποια είναι η κατάστασή του, καθώς θα υποβληθεί σε νέα εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο ή όχι είναι σοβαρός ο τραυματισμός, που είχε πριν αρχίσει ο αγώνας της περασμένης αγωνιστικής με τον Εθνικό Σκουλικάδου στη Ζάκυνθο. Στο μεταξύ, σήμερα η προετοιμασία θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement