Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Μάγκας» ο Διαγόρας στην Αρτα

Published

on

Τι και αν είχε αγωνιστικά προβλήματα ο Διαγόρας Βραχνεϊκων κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Αναγέννησης στην Αρτα καθώς επικράτησε με 2-1 για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου με αυτό το πολύτιμο τρίποντο… πέρασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα βλέποντας λίγο πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου ότι έχει τις δυνατότητες για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Αλέξης Σπηλιόπουλος από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία κάτι που δείχνει ότι γνωρίζει πολύ καλά το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και ξέρει πώς να το διαχειριστεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι Βραχνιώτες προηγήθηκαν νωρίς μόλις στο 7’ της συνάντησης όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργαντόπουλου, ο Τσιλιγιάννης απομάκρυνε την μπάλα με τον Αποστολόπουλο να γίνεται κάτοχος και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να «γράφει» το 0-1.

Στο 33′ Ο Γεωργαντόπουλος από τα δεξιά πάτησε περιοχή και έκανε ωραία χαμηλή μπαλιά στο απέναντι δοκάρι, με τον Βλασόπουλο από κοντά να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 41′ Ο Μπότσαρης πέρασε τον Σταυρόπουλο έκανε την σέντρα με τον Μπαρδάκη να πραγματοποιεί καλή επέμβαση στη κεφαλιά του Παπακίτσου.

Στην επανάληψη με το «καλημέρα» η Αναγέννηση έπιασε… στον ύπνο τον Διαγόρα και στο 47΄ ο Μπότσαρης έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και στο δεύτερο δοκάρι καιροφυλακτούσε ο Παπακίτσο φέρνοντας το παιχνίδι στα 1-1.

Το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου όμως αντέδρασε άμεσα. Στο 53’ ο Σταυρόπουλος έκανε το γέμισμα… με τον Καπετανάκη να παίρνει την κεφαλιά και να κρεμάει τον Μπακόλα γράφοντας το 1-2 όπου ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι οι Βραχνιώτες αφιέρωσαν τη νίκη στον τραυματία Τσεκούρα και του εύχονται γρήγορη ανάρρωση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Τ. Νταλάκας): Μπακόλας, Μπόκος (46΄ Τσέλα – 51΄ λ.τ. Μυσιούδης), Τσιλιγιάννης, Παπαρούνης, Κωστάκης, Γούλας, Μανιώτης, Σκανδάλης, Ντε Μόρα, Μπότσαρης, Παπακίτσος Αλ. (61΄ Αναστασιάδης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Σαρρής (31΄ λ.τ. Σκεπετάρης), Βλασόπουλος Θ. (78΄ Καραμπούλας), Αποστολόπουλος (87΄ Παπαδόπουλος), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 10η αγωνιστική

Παναχαϊκή-Παναιγιάλειος 2-0

ΠΑΟ Βάρδας-Τηλυκράτης 0-1

Αχέρων Καναλακίου- Αίας Γαστούνης 1-1

Ναυπακτιακός Αστέρας-Παναγρινιακός 0-0

Αναγέννηση Άρτας-Διαγόρας Βραχνέικων 1-2

ΑΟ Διαβολιτσίου-Εθνικός Σκουλικάδου (αναβλήθηκε)

Ρεπό: Αμβρακικός Λουτρού

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

11η αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου-Παναιγιάλειος

Τηλυκράτης-ΑΟ Διαβολιτσίου

Αίας Γαστούνης-ΠΑΟ Βάρδας

Παναγρινιακός-Αμβρακικός Λουτρού

Διαγόρας Βραχνέικων-Αχέρων Καναλακίου

Ναυπακτιακός Αστέρας-Αναγέννηση Άρτας

Ρεπό: Παναχαϊκή

Ροή ειδήσεων

Advertisement