Connect with us

Παναχαϊκή

Ευκαιρία για δοκιμές

Published

on

Η Παναχαϊκή αύριο φιλοξενείται στο Προάστιο από τη Νίκη για το Κύπελλο Ερασιτεχνών

 

Ικανοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής μετά την εντός έδρας νίκη με τον Παναιγιάλειο για τη 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο «πάτησε» στην κυριολεξία την ομάδα του Αιγίου και το τελικό 2-0 φαντάζει ένα σκορ αρκετά μικρό.

Το θετικό είναι ότι βλέπουμε και νέα πρόσωπα να μπορούν να σταθούν στην αρχική 11άδα όπως ο Αττίλιο Λιμάτσι που στην πρώτη του συμμετοχή ήταν αρκετά καλός και χρίστηκε μάλιστα σκόρερ καθώς σημείωσε στο 32’ της συνάντησης το 1-0.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δικαιώθηκε με την κίνησή του όσο και αν πολλοί μόλις είδαν την αρχική 11άδα παραξενεύτηκαν με αυτή την επιλογή.

Πολλές φορές οι τεχνικοί στις προπονήσεις βλέπουν πράγματα που οι υπόλοιποι δεν έχουν αυτή την δυνατότητα και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να προτρέχουμε βγάζοντας συμπεράσματα. Ο Λιμάτσι δικαίωσε τον Παπαδόπουλο και όλοι σίγουρα ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλοι.

Στα αγωνιστικά τώρα μπορεί η Παναχαϊκή την 11η αγωνιστική να μην αγωνίζεται λόγω ρεπό, ωστόσο αύριο ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με αντίπαλο τη Νίκη Προαστίου, ομάδα Α’ Κατηγορίας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να αλλάξει μια ολόκληρη 11άδα, όμως σίγουρα θα χρησιμοποιήσει παίκτες που έχουν ελάχιστη έως καθόλου συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπως είναι οι Μπαμπούνης, Κατσής, Λούσκος, Γούλας, Μικελάτος, Λιμάτσι και Θανόπουλος.

Δεν προπονήθηκε ο Στεργίδης

Λόγω του Κυπέλλου προς το παρόν δεν έχει οριστεί κάποιο ρεπό και χθες Δευτέρα προπονήθηκαν κανονικά όλοι οι κοκκινόμαυροι πλην του Στεργίδη ο οποίος έχει μία μυϊκή σύσπαση.

Και σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Αγυιάς κι ο Σούλης Παπαδόπουλος ίσως δώσει ρεπό την Πέμπτη μετά τον αγώνα Κυπέλλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Γήπ. Δημοτικό Στ. Αιγίου, 2:30μ.μ.: Θύελλα Αιγίου-Παναιγιάλειος, Γιώργος Παπαδόπουλος

Γήπ. Χαλανδρίτσας, 2:30μ.μ.: Πείρος Ισώματος-Δόξα Νιφορεΐκων, Κώστας Ταξιάρχης

Γήπ. Πετρωτού, 2:30μ.μ.: Αχαϊκός-Πάτρα 2005, Δημήτρης Σπυρόπουλος

Γήπ. Ροδιάς, 2:30μ.μ.: Φλόγα Ρόδιας-Αστέρας Τέμενης, Ανδρέας Καραβασίλης

Γήπ. Ακράτας, 2:30μ.μ.: Αιγείρα/Ακράτα-Αετός Ρίου, Δημήτρης Ρουμπάνης

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 3μ.μ.: Αχαιός Σαραβαλίου-Δαβουρλής K. ’92, Κώστας Τηλιγάδας

Γήπ. Προαστίου, 4μ.μ.: Νίκη Προαστίου-Παναχαϊκή, Χρήστος Αργυρόπουλος

Γήπ. Αχιλλέα, 6μ.μ.: Πανιώνιος/Αχιλλέας-Ίκαρος Πετρωτού, Νίκος Μιχαλόπουλος

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement