Connect with us

Παναχαϊκή

Να μην της γυρίσει μπούμερανγκ

Published

on

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την Παναχαϊκή

Μπορεί κάποιες ομάδες με τη διακοπή του πρωταθλήματος να τρίβουν τα χέρια τους όμως για την Παναχαϊκή δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού είχε βρει τα πατήματά της στο γήπεδο έχοντας σερί νικών.

Σίγουρα ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος ξέρει να διαχειριστεί την εν λόγω διακοπή με τους κοκκινόμαυρους να συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά έχοντας τα κεφάλια μέσα.

Το θέμα είναι αν θα μείνουμε στη διακοπή της μιας αγωνιστικής ή θα έχουμε και συνέχεια. Αν τα κρούσματα το επόμενο διάστημα δεν πέσουν σε αριθμό τότε τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Μπορεί όπως ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ να έχουν την πολυτέλεια να γίνουν ακόμα και τρεις διακοπές στο πρωτάθλημα ωστόσο οι ομάδες θα βγουν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και μόνο κακό θα τους κάνει.

Αυτό όμως σίγουρα δεν ενδιαφέρει τους κοκκινόμαυρους, καθώς κοιτάζουν τη δικιά τους καμπούρα και αυτό που πρέπει να αντιληφθούν είναι να μην χαλαρώσουν ακόμα και στις προπονήσεις. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, όμως τα παιχνίδια που έρχονται είναι αρκετά σημαντικά για την συνέχεια αν θέλουν οι κοκκινόμαυροι να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος αρχικά από την κατάκτηση της πρώτης θέσης και μετέπειτα την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Αυτό που μένει είναι το επιδημιολογικό φορτίο το επόμενο διάστημα να είναι καλύτερο έτσι ώστε να γυρίσουμε στη δράση και να μην μείνουν οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΙΚΕΣ

Με δύο απουσίες συνεχίστηκε η προπόνηση της ομάδας χθες στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν είχε στην διάθεσή του τον Γούλα και τον Καρπαθάκη ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπελεζάκης.

Από την άλλη επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μικές ο οποίος ανάρρωσε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Σήμερα οι κοκκινόμαυροι θα επιστρέψουν στο γήπεδο της Αγυιάς όπου πιθανόν να κάνουν ένα οικογενειακό διπλό μιας και αύριο δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω της διακοπής τους πρωταθλήματος ενώ αύριο εκτός απροόπτου ο Σούλης Παπαδόπουλος θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

 

 Δανεικός στον Παναγρινιακό

Στην ομάδα του Αγρινίου και συγκεκριμένα τον Παναγρινιακό θα αγωνίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν ο Νίκος Κατσής. Η διοίκηση της Παναχαϊκής έδωσε τον ταλαντούχο άσο με την μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Νίκου Κατσή στην ομάδα του Παναγρινιακού. Ο δανεισμός θα διαρκέσει έως το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Ευχόμαστε στον Νίκο Κατσή καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος με την ομάδα του Παναγρινιακού».

Ροή ειδήσεων

Advertisement