Connect with us

Στοίχημα

«Στενεύουν» τα περιθώρια για τη Γιουνάιτεντ

Published

on

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης θα είναι συχνό φαινόμενο μέχρι το τέλος της σεζόν, μιας και ο κορονοϊός έχει δυσκολέψει κατά πολύ τις ομάδες το τελευταίο τρίμηνο.

Μάθε τα πάντα για το παμε στοιχημα .

Έτσι, στην Αγγλία, γίνονται μεσοβδόμαδα αρκετά παιχνίδια και η Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτή που πάντα «κλέβει τη παράσταση». Σήμερα, στο Λονδίνο, η Γιουνάιτεντ μετράει τις δυνάμεις της κόντρα στην πολύ ικανή Μπρέντφορντ, σε ένα ματς που αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τα μέσα Δεκέμβρη.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Κάτι παραπάνω από καλά στέκεται η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ φέτος στη Πρέμιερ Λιγκ. Ο Δανός Τόμας Φρανκ έχει δημιουργήσει ένα πολύ «δεμένο» σύνολο από τα χρόνια που η ομάδα έπαιζε στη Τσάμπιονσιπ και η δουλειά αυτή φαίνεται στο γήπεδο. Το τελευταίο διάστημα, πάντως, οι «μέλισσες» έχουν βγάλει κούραση και δυσκολεύονται αρκετά στο να ανακόπτουν τις αντίπαλες επιθέσεις, ειδικά εκτός έδρας. Κόντρα στη Γιουνάιτεντ θα ψάξουν μια καλή εμφάνιση, με πρώτο στόχο να μην ηττηθούν. Οι μακροχρόνιες απουσίες δεν επηρεάζουν, σημαντική απώλεια ο Ονιέκα ελέω Κόπα Άφρικα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Παρότι μπήκε με στόχο να «καθαρίσει» το ματς στο «Βίλα Παρκ» και προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ του Μπρούνο Φερνάντες, η Γιουνάιτεντ έδειξε μια σημαντική ολιγωρία στη διαχείριση του αγώνα και το πλήρωσε, αφήνοντας δυο πολύτιμους πόντους στο φινάλε. Η απουσία του Ρονάλντο ήταν εμφανής και ο Ράγκνικ θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή στην αποστολή για το Λονδίνο. Η απόσταση από τη πρώτη 4άδα ολοένα και μεγαλώνει, οπότε το παιχνίδι με τη Μπρέντφορντ είναι πολύ σημαντικό. Πογκμπά και Μαρσιάλ είναι τραυματίες, οριακά ο Ρονάλντο, με την Εθνική του ο Μπαϊγί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μόνο εύκολο δε θα είναι το απόγευμα για τη Γιουνάτεντ στο Λονδίνο, όμως οι «διάβολοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, μιας και η τετράδα ολοένα και απομακρύνεται. Η Μπρέντφορντ έχει αμυντικά θέματα να λύσει, υπάρχει ευκαιρία για το διπλό στο 1.83 της Novibet.

Στοιχηματικές εταιρίες και pamestoixima προσφορές* στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement