Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Ο Γρηγόρης γιορτάζει διπλά-50 χρόνια παρουσίας και την ονομαστική του εορτή 

Δημοσιεύθηκε

στις

To 2022 ο Γρηγόρης γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας! Μέσα σε αυτό το διάστημα αναπτύχθηκε, εξελίχθηκε και έγινε ο Γρηγόρης του σήμερα, που βρίσκεται σε κάθε γειτονιά και είναι μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων.

Ο Γρηγόρης του σήμερα είναι όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που έγραψαν και γράφουν την ιστορία του, οι στιγμές και τα γεγονότα που τον έκαναν δυνατότερο και του έδωσαν τη γνώση, τα εφόδια και την εξειδίκευση για να γράψει με χαμόγελο και μεράκι τις επόμενες σελίδες της ιστορίας του.

Ήταν το 1972, όταν ο Γρηγόρης Γεωργάτος άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Δάφνη Αττικής, με ένα και μόνο σκοπό. Να προσφέρει στους πελάτες του τα πιο νόστιμα προϊόντα που είχαν γευτεί ποτέ, συνοδευμένα με ένα χαμόγελο από καρδιάς. Το κατάστημα αυτό έμελλε να γράψει ιστορία και να συνδεθεί με τις λαχταριστές παραδοσιακές πίτες που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Γρηγόρης αποτελεί μία διαχρονικά σταθερή αξία στην αγορά, με τα εκλεκτά χαρμάνια καφέ, τα φρεσκοφτιαγμένα προϊόντα και τη ζεστή φιλοξενία του.

Εκτός από την επέτειο των 50 χρόνων, ο Γρηγόρης γιορτάζει, όπως κάθε χρόνο, την ονομαστική του εορτή, σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου. Τα καταστήματα θα είναι στολισμένα με τα «γιορτινά» τους για να υποδεχθούν τους αγαπημένους τους πελάτες και να τους κεράσουν κουρού τυροπιτάκι. Ένα εμβληματικό προϊόν, αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Γρηγόρη! Επιπλέον, ο Γρηγόρης θα κεράσει το καφεδάκι στους συνονόματους, Γρηγόρηδες & Γρηγορίες που θα επισκεφθούν τα καταστήματά του εκείνη την ημέρα.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement