Connect with us

Παναχαϊκή

Καβάλα… στ’ άλογο

Published

on

 

Η Παναχαϊκή πήρε μια σημαντική νίκη για την 17η αγνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής καθώς επικράτησε μέσα στην Αγυιά με 2-0 του Τηλυκράτη.

Μια νίκη που πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε και το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς στο πρώτο γύρο στην Λευκάδα είχε ηττηθεί με 1-0.

Οι κοκκινόμαυροι καθ΄όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ήταν σαφώς ανώτερος απο τον αντίπαλό του ο οποίος δεν είχε ούτε υποψία ευκαιρίας στο παιχνίδι.

Να θυμίσουμε τα τέρματα των Αχαϊων με τον Χαντί στο 39′ απο τα 11 βήματα να “γράφει” το 1-0 και στο 90′ ο Αλεξόπουλος “κλείδωσε” το ματς με το τελικό 2-1.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Λυμπέρης, Σμίλτος,  Καρπαθάκης, Λιποράτσε, Γούλας, Μπουρλάκης (86΄Κωνσταντακόπουλος), Χαντί (68΄λ.τ. Τεγούσης), Αλεξόπουλος (92′ Κυβελίδης), Καρακλάιτς (92′ Μικελάτος), Κέρι.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α. Παντζιαράς): Μπλατσιώτης, Μπιμπισίδης, Παναγιωτόπουλος, Πανταζής (40΄Μπακαγιάννης), Ντόσης, Τόσκας, Ταϊρης (70΄Τσιότρας), Νικλιτσιώτης, Πετσίτης (58΄Περιστέρης), Γκέτσι, Σιμόνι.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Εθνικός Σκουλικάδου – Αναγέννηση Άρτας 2-0 (21′ Ναγκαγιάμα, 78′ Μαρούδας)
Ναυπακτιακός – Διαγόρας Βραχνεΐκων 1-2 (36′ Βουκομάνοβιτς / 34′ πεν-57′ πεν Γεωργαντόπουλος)
Αχέρων Καναλακίου – Παναγρινιακός 2-2 (64′ Βασιλειάδης πεν, 75′ Πότσης / 14′-29′ Κάτσης)
Παναχαϊκή – Τηλυκράτης 1-0 (38′ πεν. Χαντί)
ΑΟ Διαβολιτσίου – Παναιγιάλειος (Αναβλήθηκε)
Αμβρακικός Λουτρού – Αίας Γαστούνης 0-3 α.α.
Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας

Ροή ειδήσεων

Advertisement