Connect with us

Παναχαϊκή

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: «Παίζουν με την νοημοσύνη των φιλάθλων»

Published

on

Ένας χαμός έχει γίνει από την Τρίτη (6/2) το απόγευμα όπου η διοργανώτρια αρχή της SL2 όρισε το παιχνίδι του Τηλυκράτη με την Καλαμάτα στο γήπεδο της Αγυιάς.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, NORTERNOS αντέδρασαν βγάζοντας μια σκληρή ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ ενώ το βράδυ της Τρίτης αντιπροσωπεία μετέβει στο γήπεδο όπου είχε συνάντηση με τον Πέτρο Σταθάκη αναφέροντάς του ότι αυτό το παιχνίδι στο γήπεδο της Παναχαϊκής ποτέ δεν θα γίνει.

Από τη άλλη πλευρά ανακοίνωση έβγαλε και η διοίκηση του Τηλυκράτη ενώ στην συνέχεια ξεμπρόστιασε και όλους όσους αναφέρουν ότι είχε δοθεί παραχωρητήριο από το καλοκαίρι στην διοργανώτρια αρχή μέσω του ilefkada.gr.

Μεταξύ άλλων το ilefkada.gr αναφέρει: « Παρακάτω παραθέτουμε το παραχωρητήριο της Παναχαϊκής το οποίο συντάχθηκε  μόλις χθες και αυτό στάλθηκε στην ομάδα του Τηλυκράτη. Προφανώς στην SL2 πέφτουν από την μία ανακρίβεια στην άλλη προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.  Το παραχωρητήριο της Παναχαϊκής  έχει ημερομηνία 6.02.2024 και δεν πρόκειται για κανένα παραχωρητήριο που έχει στείλει  από την αρχή της χρονιάς ώστε να ορίζει η SL2 όποτε θέλει αγώνες στο γήπεδο της Αγυιάς.

Και προφανώς παίζουν με την νοημοσύνη των φιλάθλων δύο πόλεων όπως είναι η Λευκάδα και η Πάτρα».

Δείτε το έγγραφο που δημοσίευσε το ilefkada.gr  

Ροή ειδήσεων

Advertisement