Connect with us

Παναχαϊκή

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: «Κύριοι του καθαρού ποδοσφαίρου συγχαρητήρια»

Published

on

Η διοίκηση του Τηλυκράτη προχώρησε σε ανακοίνωση για την απόφαση της SL2 να γίνει το παιχνίδι στην Πάτρα.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η διοίκηση της Π.Α.Ε Τηλυκράτης όπως και όλοι οι Λευκαδίτες φίλαθλοι στο νησί και όχι μόνο δηλώνουν έκπληκτοι με τις εξωπραγματικές ενέργειες της Super league 2 και τις αδιανόητες αποφάσεις της, που σκοπό και μόνο είχαν να ανακαλέσουν την άδεια καταλληλότητας του Δημοτικού Γηπέδου Λευκάδος «Πλάτων Γληγόρης».

Επίσης ακόμα πιο ακατανόητη για οποιονδήποτε λογικό και νοήμων άνθρωπο είναι ο ορισμός του γηπέδου της Παναχαικής στην Αγυιά στην Πάτρα για την τέλεση του αγώνα, γήπεδο που προσφέρθηκε από την ερασιτεχνική Παναχαική με ημερομηνία 6/2/2024, για τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ η ομάδα μας κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να βρει γήπεδο αδειοδοτημένο για SL2 για να γίνει το παιχνίδι.(Καρδίτσα).

Καταλαβαίνουμε ότι και μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα της ομάδας μας, η έδρα μας μάλλον έγινε φόβητρο για οποιοδήποτε ομάδα περνάει τη γέφυρα του νησιού μας.

Έτσι η μόνη λύση πιστεύουν ότι είναι να μας διώξουν απ το σπίτι μας. Θα χάσουν!!θα τους νικήσουμε όπου και αν παίξουμε!!Όποιοι και αν είναι… φανεροί και κρυφοί!!

Καταγγέλλουμε λοιπόν την απροκατάληπτα μεθοδευμένη από μεριάς της SL2 ανάκληση της άδειας του γηπέδου μας, με σκοπό το παιχνίδι με την ΠΑΕ Καλαμάτα να το παίξουμε εκτός Λευκάδας και ακόμα την πιο ακατανόητη απόφαση να παίξουμε το παιχνίδι στη Πάτρα που για μας για λόγους τάξης και ήθους, είναι ανεπίτρεπτος τέτοιος ορισμός.

Συντασσόμαστε λοιπόν με τη λογική και των αυθεντικών Nortenos της Πάτρας και απορούμε πώς προσφέρθηκε η Παναχαϊκή να γίνει το παιχνίδι στην έδρα της όταν σε 6 ημέρες θα ξαναπαίξουμε εκεί με την Παναχαϊκή σε παιχνίδι που θα κρίνει κατά πολύ την παραμονή στην κατηγορία!!

Ποιοι παρακίνησαν,ποιοι πραγματικά είναι πίσω από αυτή την ιστορία και ποιους εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση???

Εκτελεστικά πάντως η SL2 έκανε άψογα το καθήκον της!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!

Ροή ειδήσεων

Advertisement