Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μάγκικο «διπλό» ο Διαγόρας

Published

on

 

Τεράστια θεωρείται η εκτός έδρας νίκη που σημείωσε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου εμφανίστηκε πιο αποφασισμένο από ποτέ θέλοντας να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, εξάλλου γνώριζε καλά ότι με ήττα θα έμπαινε σε περιπέτειες.

Ο έμπειρος τεχνικός έχοντας «διαβάσει» για μια ακόμα φορά τον αντίπαλό του είχε στήσει έτσι την ομάδα ώστε στις αντεπιθέσεις να μπορέσει να κάνει τη ζημιά.

Φυσικά όλα τα λεφτά ήταν και ο πορτιέρο των Αχαιών Αλέξανδρος Μπαμπούνης που κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι για να μπορεί να πάρει το τεράστιο «διπλό».

Στο 7’ καλό σουτ του Νιφορόπουλου, ο Μπαμπούνης κάνει εντυπωσιακή απόκρουση για να έρθει το πέναλτι που κέρδισε ο Διαγόρας στο 34’. Ο Φώτης Γεωργαντόπουλος αναλαμβάνει να το εκτελέσει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και «γράφοντας»… το 0-1.

Οι γηπεδούχοι όμως απάντησαν άμεσα στο επόμενο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ οι αμυντικοί του Διαγόρα δεν απομακρύνουν την μπάλα που καταλήγει στα πόδια του Βουκομάνοβιτς ο οποίος με μία προσποίηση μέσα στην περιοχή θα πιάσει το σουτ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπούνη (1-1).

Στην επανάληψη η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Διαγόρα κλείνοντας όλους τους χώρους δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ομάδα του Ναυπακτιακού με τους Βραχνιώτες ξανά στην κόντρα να κερδίζουν ένα ακόμα πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λίτσου μέσα στην περιοχή στο 57ο της συνάντησης. Και πάλι την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γεωργαντόπουλος ο οποίος θα γράψει το τελικό 1-2 καθώς σημείωσε και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Γ. Νταλακούρας): Μένιος, Αργυρόπουλος, Πατρώνης (63′ Καζανάς), Ναουμίδης, Λίτσος, Μαχαίρας, Μπατσής (45′ Ρουμπάτος), Κούβελιτς, Βουκομάνοβιτς, Εσκουρέδο, Νιφορόπουλος (19′ Σαμπατάκος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαμπούνης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σαρρής, Καπετανάκης, Βλασσόπουλος, Σκεπετάρης (53′ Θωμάς), Αποστολόπουλος (88′ Σακελαρόπουλος), Αλεξανδρής (88′ Σκούρτας), Γεωργαντόπουλος, Σπανός (Καραμπούλας).

 

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ο Διαγόρας σημείωσε ένα τεράστιο «διπλό» για τη 17η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα. Σε αυτή την μεγάλη νίκη πέρα από το ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αυτοί που ξεχώρισαν ήταν ο πορτιέρο Αλέξανδρος Μπαμπούνης που κράτησε τους Βραχνιώτες μέσα στο παιχνίδι με τις επεμβάσεις του αλλά και ο Φώτης Γεωργαντόπουλος ο οποίος ήταν ψύχραιμος και νίκησε δύο φορές τον αντίπαλο πορτιέρο σε ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 17η αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου-Αναγέννηση Άρτας………….2-0

Ναυπακτιακός Αστέρας-Διαγόρας Βρ………………..1-2

Αχέρων Καναλακίου-Παναγρινιακός…………………2-2

Παναχαϊκή-Τηλυκράτης…………………………………..2-0

ΑΟ Διαβολιτσίου-Παναιγιάλειος……………..(αναβλήθηκε)

Αμβρακικός Λουτρού-Αίας Γαστούνης…………α.α. 0-3

Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

18η αγωνιστική

Ναυπακτιακός Αστέρας-Εθνικός Σκουλικάδου

Αναγέννηση Άρτας-Αχέρων Καναλακίου

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Αμβρακικός Λουτρού

Παναγρινιακός-ΠΑΟ Βάρδας

Αίας Γαστούνης-Παναχαϊκή

Τηλυκράτης-Παναιγιάλειος

Ρεπό: ΑΟ Διαβολιτσίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement