Connect with us

Παναχαϊκή

Ευκαιρία να ξεφύγουμε

Published

on

Η Παναχαϊκή παίζει ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ναυπακτιακό, τα βλέμματα και στο Αγρίνιο

Η Παναχαϊκή και συγκεκριμένα οι κοκκινόμαυροι έκαναν το καθήκον τους στη Μεσσηνία απέναντι στο Διαβολίτσι και πέρασαν για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα δείχνει τη στόφα της πρωταθλήτριας αφού καταφέρνει να παίρνει τους βαθμούς της νίκης σε έδρες που δεν έχει και την καλύτερη φιλοξενία.

Αυτό σημαίνει ότι η κατάκτηση της πρώτης θέσης δεν θα αργήσει να έρθει και το σημαντικότερο είναι ότι πλέον το άγχος το έχει ο Τηλυκράτης ο οποίος βλέπει ότι οι «κοκκινόμαυροι» παίρνουν αυτό που θέλουν σε κάθε ματς.

Τη χάρηκαν δεόντως

Αυτοί που χάρηκαν όσο τίποτε άλλο τη νίκη της Παναχαϊκής απέναντι στο Διαβολίτσι ήταν οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο Μελιγαλά.

Σε πολλά σημεία της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές της μεσσηνιακής ομάδας προκαλούσαν με άσχημους χαρακτηρισμούς τους κοκκινόμαυρους οπαδούς που είχαν βρεθεί στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής όπως άλλωστε κάνουν και σε κάθε εκτός έδρας μάχη.

Οι παίκτες της Παναχαϊκής ωστόσο κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο με συνοπτικές διαδικασίες να σημειώσουν τρία τέρματα και να πάρουν τη νίκη. Αυτή ήταν η καλύτερη απάντηση που έδωσαν οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής μέσω ποδοσφαιριστών.

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ

Τα βλέμματα την Κυριακή πέρα από το ότι θα είναι σίγουρα στο γήπεδο της Ναυπάκτου παράλληλα θα στρέφονται και σε αυτό του Αγρινίου.

Η ομάδα του Παναγρινιακού έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από το Διαβολίτσι με 1-0 και πλέον καίγεται στην κυριολεξία για βαθμούς καθώς βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 23 βαθμούς.

Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία πρέπει πάση θυσία να κερδίσει τον Τηλυκράτη.

Πάντως αν κοιτάξουμε την εικόνα των δύο ομάδων που πέρασαν από την Αγυιά ο Παναγρινιακός ήταν σαφώς ανώτερος από τον Τηλυκράτη. Αν λοιπόν η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου βρεθεί σε καλή ημέρα τότε θα κερδίσει εύκολα την ομάδα της Λευκάδας και θα κάνει από τη μία ένα σημαντικό βήμα παραμονής και από την άλλη θα κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο στην Παναχαϊκή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement