Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πρώτα το εξ αναβολής

Published

on

 

Η ΕΠΟ αποφάσισε μιας και οδεύουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (απομένουν έξι αγωνιστικές) να μην υπάρχουν αγωνιστικές εκκρεμότητες.

Έτσι λοιπόν το παιχνίδι της Παναχαϊκής στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο με αντίπαλο τον τοπικό Ναυπακτιακό που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων των κοκκινόμαυρων θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 27/2 και ώρα 3 μ.μ.

Φυσικά η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβάλει την 21η αγωνιστική την οποία μετέθεσε την Τετάρτη 5/3 έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα.

Οι κοκκινόμαυροι χθες είχαν ρεπό και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις για να προετοιμαστούν και το εξ αναβολής ματς της 20ής αγωνιστικής στο 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Πλέον η Παναχαϊκή έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά το στραβοπάτημα του Τηλυκράτη στο Αγρίνιο απέναντι στον τοπικό Παναγρινιακό (έχασε 2-0) θα πάει με διαφορετικό αέρα στην Ναύπακτο.

Να θυμίσουμε ότι η Παναχαϊκή βρίσκεται στην πρώτη θέση με 43 βαθμούς, δύο μπροστά από τον Τηλυκράτη έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο όπως και τους τρεις βαθμούς από τον Αμβρακικό που είναι την επόμενη αγωνιστική (21η).

Άρα με «τρίποντο» απέναντι στον Ναυπακτιακό θα ξεφύγει πέντε βαθμούς.

Ο Τηλυκράτης έχει ήδη πάρει τους βαθμούς από τον Αμβρακικό ενώ έχει κάνει και το ρεπό του. Μην ξεχνάμε ότι έχει ένα ακόμα δύσκολο ματς με τον Αχέροντα Καναλακίου την 22η αγωνιστική εκτός έδρας και παιχνίδια με ομάδες που κινδυνεύουν όπως με την Αναγέννηση Άρτας (εντός), τον ΠΑΟ Βάρδας (εντός), το Διαβολίτσι (εκτός), τον Εθνικό Σκουλικάδου (εκτός) και τον Αίαντα Γαστούνης (εντός). Βάσει λοιπόν του προγράμματος η ομάδα της Λευκάδας σίγουρα θα απολέσει και άλλους βαθμούς κάτι που σημαίνει ότι η Παναχαϊκή μένοντας συγκεντρωμένη στα παιχνίδια της πολύ γρήγορα θα τερματίσει πρώτη στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement