Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Άννα Βίσση στη «ΓΝΩΜΗ»: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Άννα Βίσση «πρέσβειρα» του Πατρινού Καρναβαλιού μέσω τηλεοπτικής εκπομπής

Published

on

 

Με το Πατρινό Καρναβάλι του 2022 να βρίσκεται στην τελική ευθεία, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος υιοθετώντας πρόταση καρναβαλιστών, μπήκε μπροστά προκειμένου να σταλεί σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα της μοναδικότητας του Πατρινού Καρναβαλιού, στο οποίο δεν κατάφερε να βάλει «φρένο» ούτε η πανδημία του κορωνοϊού.

Το βράδυ της Τρίτης στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» έγινε ένα μοναδικό πάρτι με τη συμμετοχή δεκάδων καρναβαλιστών, με πρωταγωνίστρια την απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση, η οποία έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή, αποζημιώνοντας και με το παραπάνω όλους όσοι έδωσαν το παρών. «Με τη φωνή της Άννας, το Πατρινό Καρναβάλι και η Δυτική Ελλάδα, ταξιδεύουν σε όλο το πανελλήνιο», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης καλωσορίζοντας τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα, η οποία με τη σειρά της τον ευχαρίστησε για την πρόσκληση, εξαίροντας παράλληλα  καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς τους καρναβαλιστές, που έχουν εκτοξεύσει με την ευρηματικότητα τους και τη ζωντάνια τους το θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού.

Μάλιστα, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τις καρναβαλικές αμφιέσεις των παρευρισκόμενων, οι οποίες της έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Συγκινητική ήταν η στιγμή που η Άννα Βίσση, ερμήνευσε το τραγούδι του Τάσου Μαραγκού, «Πατρινό Καρναβάλι για Πάντα» με το κοινό να το διασκεδάζει δεόντως.

Το πάρτι θα προβληθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στην εκπομπή «Σπίτι με το Μega» η οποία θα είναι αφιερωμένη στην Πάτρα και εκτός του μουσικού προγράμματος, θα περιλαμβάνει αναδρομή σε παλιότερα καρναβάλια, καθώς και πλάνα από το καρναβαλικό συνεργείο. Ο πολυτάλαντος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος έδωσε το δικό του στίγμα στην παραγωγή, με την αγάπη του για την Πάτρα και το Καρναβάλι της να είναι γνωστή, από την αδιάλειπτη συμμετοχή του στα δρώμενα.

Η Πάτρα θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, με όλους να προσδοκούν πως σύντομα η πανδημία θα τελειώσει και θα ζήσουμε ξανά τις στιγμές της παρελθοντικής δόξας του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανανέωσε το ραντεβού της με το Πατρινό Καρναβάλι για του χρόνου, με την ευχή να φοράμε μόνο μάσκες στα μάτια!

Όπως ανέφερε η ομάδα «του χρόνου Μπούλες» που είχε την ιδέα, «τι καλύτερη προβολή για την Πάτρα! Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, στο αρχιτεκτονικό στολίδι της αχαϊκής πρωτεύουσας. Η ιδέα «καρφώθηκε» στις Μπούλες πέρυσι, κατά την διάρκεια της καραντίνας. Προ μηνών ξανά κάναμε την πρόταση τους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η Περιφέρεια όχι μόνο στήριξε, αλλά πίστεψε και αγκάλιασε το εγχείρημα αυτό. Και εν τέλει, χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου την παραγωγή! Η Άννα Βίσση έδειξε το πόσο σπουδαία καλλιτέχνης είναι και χάρηκε αυτή την συμμετοχή της στο Καρναβάλι της Πάτρας, αποκτώντας πλέον στενές σχέσεις μαζί του.

Από κοντά και ο μοναδικός στο είδος του Κωνσταντίνος Ρήγος που ανέλαβε την σκηνοθεσία του όλου εγχειρήματος και ανέδειξε με τον δικό του τρόπο την καρναβαλική ατμόσφαιρα και την ξεχωριστή αισθητική του Δημοτικού Θεάτρου. Ο Κωνσταντίνος θα πρέπει να θεωρείται «πολιτογραφημένος» Πατρινός πλέον μετά από τόσα χρόνια συνεχούς συμμετοχής του σε γνωστό πλήρωμα του Κρυμμένου Θησαυρού. Μαζί του ο Άγγελος Παναγόπουλος που ανέλαβε την διεύθυνση της παραγωγής, η Νάντια Κωνσταντινίδη που έκανε την σκηνογραφία και η ομάδα παράγωγης του ΔΙΗΧΟΥ με επικεφαλής τον Μ. Κατή. Σε μια παραγωγή 80 ατόμων στην οποία συμμετείχαν 18 μουσικοί, 4 χορευτές, 47 τεχνικοί, 3 σκηνοθέτες και 8 παραγωγοί. Οι Μπούλες θέλουν να ευχαριστήσουν προσωπικά τον καθένα από αυτούς για την προσπάθεια που κατέβαλαν, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για ένα άψογο αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Βίσση στη «ΓΝΩΜΗ»: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μετά το τέλος της συναυλίας, η Άννα Βίσση μίλησε στη «Γνώμη» και τη Βάλια Γρίβα, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για το πατραϊκό κοινό, το οποίο όπως τόνισε σέβεται τον καλλιτέχνη. «Έχω βρεθεί σε πολλά μέρη του κόσμου, όμως σήμερα στην Πάτρα διαπίστωσα, πως ξέρετε σε ποιο τραγούδι πρέπει να μένετε σιωπηλοί και το αντίθετο. Αυτό που έζησα απόψε στην Πάτρα, μπορεί να μην το έχω ζήσει ποτέ ξανά στη ζωή μου, είστε υπέροχοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement