Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Στο σακούλι μπαίνουν αύριο τρεις βαθμοί

Published

on

Δράση αύριο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), με αρκετούς αγώνες της 21ης αγωνιστικής να… «καίνε», ωστόσο η Παναχαϊκή θα… καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ της και θα πάρει χωρίς κόπο τους τρεις βαθμούς, καθώς η αγωνιστική αυτή ημέρα τη βρίσκει απέναντι από τον Αμβρακικό Λουτρού, που όμως έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει «άγχος», έχει και παρά έχει, καθώς το προσεχές Σάββατο έρχεται η 22η αγωνιστική με την κοκκινόμαυρη ομάδα να υποδέχεται τον Εθνικό Σκουλικάδου στην έδρα της. Μπορεί θεωρητικά το εν λόγω παιχνίδι να φαίνεται εύκολο-όπως άλλωστε ήταν και στον πρώτο γύρο-ωστόσο το πρωτάθλημα πλέον έχει μπει στην τελική του ευθεία κι αν δεν προσέξει μπορεί να την… πατήσει.

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Φυσικά στην Παναχαϊκή επ΄ ουδενί επιθυμούν κάτι τέτοιο και στόχο έχουν οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν τον αντίπαλό τους και να συνεχίσουν έτσι την ανοδική τους πορεία, που στην προκειμένη περίπτωση, είναι η πρωτιά και η είσοδος στα μπαράζ ανόδου.

ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της κοκκινόμαυρης ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτά τα παιχνίδια είναι «δίκοπο μαχαίρι», εάν σκεφτείς ότι θα τα κερδίσεις μόνο με τη φανέλα κι δεν εφησυχάζει, ζητώντας από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα, έτσι ώστε να έρθουν οι τρεις βαθμοί, που τόσο πολύ τους έχει ανάγκη η Παναχαϊκή στην προσπάθεια που κάνει για να κόψει πρώτη το νήμα.

ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Ενόψει αυτής της συνάντησης με τον σύλλογο της Ζακύνθου, υπάρχουν προβλήματα, καθώς τραυματίες είναι οι Μικελάτος, Καρπαθάκης και Μπελεζάκης, αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι, έχουν σκύψει το κεφάλι, συνεχίζοντας την προετοιμασία και τη σκληρή δουλειά, για το προσεχές αγώνα που έρχεται.

Ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στο γήπεδο Λευκάδας αύριο (15:00), καθώς ο συνδιεκδικητής Τηλυκράτης υποδέχεται την 21η αγωνιστική την Αναγέννηση Άρτας η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού (έχει 16 βαθμούς) και θα κυνηγήσει ότι της αναλογεί μήπως και «σώσει» την παρτίδα. Από την άλλη, ο Διαγόρας έχει το καθιερωμένο του ρεπό, κι από τις αχαϊκές ομάδες μόνο ο Παναιγιάλειος θα δει αντίπαλο, καθώς θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ενώ ο προσεχής αντίπαλος της Παναχαϊκής Εθνικός Σκουλικάδου, αναμετράται στην έδρα του με τον ΠΑΟ Βάρδας. Τα άλλα παιχνίδια, που θα γίνουν σήμερα είναι τα εξής: Αίας Γαστούνης-Παναγρινιακός, Διαβολίτσι-Αχέρων Καναλακίου.

Τάσος Αγγελόπουλος

Ροή ειδήσεων

Advertisement