Connect with us

Στοίχημα

«Πολυβόλο» η Φέγενορντ

Published

on

Τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ είχαν πολλές συγκινήσεις και εκπλήξεις τις περασμένες ημέρες και σίγουρα οι ρεβάνς αναμένεται με το ενδιαφέρον στα ύψη. Γιουρόπα και Κόνφερενς ετοιμάζονται για το δικό τους… δράμα, με τον ΠΑΟΚ να δίνει τη «μάχη» του στη Μασσαλία.

Μάθε τα πάντα για τα δωρεάν προγνωστικά

Εμείς δε θα «ακουμπήσουμε» το ματς του «δικεφάλου» από άποψη στοιχηματική, θα πάμε όμως λίγο πιο βόρεια, στο Ρότερνταμ, εκεί όπου η Φέγενορντ υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Αποτελεί μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στο Ολλανδικό ποδόσφαιρο και παρότι ο Άγιαξ κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα, η Φέγενορντ έχει αποδείξει πως μπορεί να πετύχει πράγματα, κάτι που επιχειρεί φέτος. Η 3η θέση στο πρωτάθλημα είναι εξασφαλισμένη και το σύνολο του Σλοτ ψάχνει ένα από τα δυο εισιτήρια για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, υποδέχεται τη Σλάβια με στόχο ένα σκορ που θα κάνει απλό το έργο της στη ρεβάνς της Πράγας σε μια εβδομάδας. Μπάιλοφ,  Χεϊρτράουντα και Σάντλερ είναι εκτός, υπάρχουν όμως βασικές επιστροφές.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: Δεν είχε πρόβλημα να περάσει το εμπόδιο της Αυστριακής Λίντσερ στο προηγούμενο γύρο και πλέον τα πράγματα γίνονται σοβαρά για τους Τσέχους, που είναι δυο βήματα πριν από έναν Ευρωπαϊκό τελικό. Οι δευτεραθλητές πίσω από τη Σπάρτα, κυνηγούν φέτος το τίτλο, όντας ένα βαθμό πίσω από τη Πλζεν, όμως η πρόκληση στο Κόνφερενς είναι μεγάλη και πηγαίνουν στην Ολλανδία για ένα ακόμα ματς με τη Φέγενορντ (έπαιξαν και έχασαν στους ομίλους το Σεπτέμβριο με 2-1). Ο κόουτς Τρπισόφσκι έχει αρκετές απουσίες, μιας και θα λείψουν οι Ουσού, Πλάβσιτς, Μπόριλ, Σέβτσικ, Μάζοπουστ, Κρμέντσικ και Χορόβκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατό ζευγάρι, καθώς αναμετρώνται δυο άκρως επιθετικές ομάδες που μπορούν να βρουν γκολ με τη παραμικρή ευκαιρία. Οι Ολλανδοί στην έδρα τους σκοράρουν με το «τσουβάλι» και η Σλάβια, παρότι μπορεί και αυτή να πετύχει γκολ, δύσκολα θα αντέξουν αμυντικά. Ο άσος με το over 1.5 στο 1.93 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα 

Ροή ειδήσεων

Advertisement