Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Φιλικό σήμερα με τον Άρη Πατρών

Published

on

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τον δευτεραθλητή Άρη Πατρών θα δώσει σήμερα (15:30) η Παναχαϊκή στην έδρα της, με τον τεχνικό της κοκκινόμαυρης ομάδας να… δίνει το δικαίωμα στους παίκτες του να… ξεμουδιάσουν βλέποντας αντίπαλο.

Για την Παναχαϊκή το συγκεκριμένο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, όπως χαρακτηρίστηκε κι επίσημα, θα δώσει τη δυνατότητα στον προπονητή να δοκιμάσει σχήματα αλλά και παίκτες, καθώς υπάρχουν οι αγώνες μπαράζ-ανόδου, που αναμένεται -πρώτα ο Θεός- να αρχίσουν περί τις 8 Μαΐου, καθώς εκκρεμεί η έφεση που έχει καταθέσει ο Μακεδονικός κατά της Λευκίμμης, η οποία πιθανώς να εκδικαστεί προ το τέλος του Απριλίου.

Από την άλλη, ο τεχνικός του ιστορικού Άρη Πατρών, που έκανε αξιόλογη πορεία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, φτάνοντας έως την ημιτελική φάση του θεσμού, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει απέναντι στην Παναχαϊκή τις δυνάμεις του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος για το φίλαθλο κοινό θα είναι ελεύθερη.

Στο μεταξύ, αύριο οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση και στη συνέχεια θα μείνουν ελεύθεροι, προκειμένου να περάσουν με τις οικογένειές τους το Άγιο Πάσχα και θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προετοιμασίας την προσεχή Δευτέρα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement