Connect with us

Στοίχημα

Βρίσκει χώρους η Άρσεναλ

Published

on

 

 

Το πρόγραμμα σήμερα είναι αρκετά πιο «φτωχό» σε σχέση με τις δυο προηγούμενες ημέρες των μεσοβδόμαδων εμβόλιμων αγωνιστικών, όμως υπάρχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια, που θα κρίνουν πάρα πολλά για τις συμμετέχουσες. Για προγνωστικά στοιχήματος σήμερα πατήστε εδώ.

Μακράν το μεγαλύτερο ραντεβού της ημέρας θα γίνει στο Λονδίνο. Μιλάμε φυσικά για το σπουδαίο ντέρμπι της πόλης, ανάμεσα σε Τότεναμ και Άρσεναλ, που θα κρίνει κατά πολύ το ποια ομάδα θα τερματίσει στη 4άδα της Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Πολύ πιθανό να γίνει ακόμα πιο… μισητή στους φίλους της Λίβερπουλ, μιας και ήταν αυτή που ουσιαστικά έβγαλε τους «κόκκινους» εκτός τίτλου, μετά την ισοπαλία που «τσίμπησε» στο μεγάλο Λιμάνι. Η Τότεναμ, φυσικά, κοιτάζει μόνο τη δική της πορεία και αυτός ο βαθμός τη βάζει στο παιχνίδι της 4άδας. Το πρώτο που έχει να κάνει είναι αρχικά είναι να κερδίσει στο ντέρμπι του Λονδίνου την Άρσεναλ και να μειώσει στο πόντο τη διαφορά. Ο Κόντε δε θα έχει τους σημαντικούς Ντόχερτι και Ρεγκιλόν, όμως υπάρχει βάθος στο ρόστερ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Βρίσκει στο κατάλληλο σημείο της σεζόν τη φόρμα της και οι 4 σερί νίκες των Λονδρέζων έχουν έρθει κόντρα σε αντιπάλους που ήθελαν εξίσου το τρίποντο. Η ομάδα του Αρτέτα νίκησε κατά σειρά Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και Λιντς, ανέβηκε 4η και ετοιμάζεται να «κλείσει» εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζει ουσιαστικά έναν «τελικό» με τη Τότεναμ, μόνο που κανείς από τους «κανονιέρηδες» δε θα έλεγε όχι και στην ισοπαλία. Μοναδικές απουσίες για τον Ισπανό τεχνικό θα είναι οι Πάρτεϊ και Τιέρνι, μιας και επιστρέφει ο Γουάιτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου δεν έχει μόνο γόητρο αυτή τη φορά, αλλά και κίνητρο. Η Τότεναμ θέλει μόνο τη νίκη για να πλησιάσει τη 4άδα, όμως καθόλου δε θα είναι εύκολο. Η Άρσεναλ είναι σε καλή κατάσταση, θα έχει χώρους να κινηθεί και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Πάμε στο Χ2, στο 1.72 του Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ροή ειδήσεων

Advertisement