Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εργοτάξιο η Αγίου Νικολάου-Κλείνει και η Ερμού

Published

on

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας από τα συνεργεία που εγκαθιστούν τις γραμμές ηλεκτροδότησης των νέων φωτιστικών μέσων, τα οποία θα δώσουν λάμψη στην Κανακάρη.

Τα συνεργεία βρίσκονται επί ποδός και κλείνουν τμηματικά τετράγωνα σε κομβικά σημεία της πόλης όπως χθες στην Αγίου Νικολάου από το ύψος της Κορίνθου μέχρι την οδό Καραϊσκάκη, όπου είχαν τοποθετηθεί κορδέλες.
Πολλοί οδηγοί αιφνιδιάστηκαν από το κλείσιμο των δρόμων, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σήμανση από τον εργολάβο σε κεντρικά σημεία.
Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο της εγκατάστασης υπόγειων καλωδίων του δημοτικού φωτισμού καθώς αναμένεται να τοποθετηθούν νέα φωτιστικά όπως έχουν ήδη τοποθετηθεί επί της Κανακάρη στο οικοδομικό τετράγωνο από Αράτου έως Κολοκοτρώνη.
Αξίζει να αναφέρουμε πως τα νέα φωτιστικά μέσα διαθέτουν λαμπτήρες led για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Λόγω των εργασιών παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση στους όμορους δρόμους χωρίς όμως να επικρατήσει κομφούζιο διότι λόγω των αυξήσεων –φωτιά στις τιμές καυσίμων έχει περιοριστεί αισθητά η κίνηση των οχημάτων στην πόλη.
ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΡΜΟΥ
Σήμερα τα συνεργεία θα εκτελέσουν εργασίες στο ύψος της Ερμού από Κορίνθου έως Καραϊσκάκη.
Μάλιστα, για τον σκοπό αυτό το Αστικό Κτελ Πάτρας έχει ήδη ενημερώσει το επιβατικό κοινό ότι σήμερα Πέμπτη θα γίνει τροποποίηση των δρομολογίων των γραμμών Νο7 και Νο 8 λόγω έργων επί των οδών Ερμού και Κανακάρη από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Τα δρομολόγια θα εκτελούνται ως εξής:
-Νο 7: Μετάβαση Ερμού – Μαιζώνος – Γούναρη και Επιστροφή: Γούναρη – Αγίου Ανδρέου – Ερμού.
– Νο 8: Μετάβαση Ερμού – Μαιζώνος – Γούναρη και Επιστροφή κανονικά.
ΕΛ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ροή ειδήσεων

Advertisement