Connect with us

Ερασιτεχνικό

Τα Ροΐτικα επέστρεψαν στη Β’ Κατηγορία

Published

on

Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Κατηγορία και το μοναδικό παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον στον Α’ όμιλο ήταν αυτό ανάμεσα στην Τριταία και τα Ροΐτικα.

Οι φιλοξενούμενοι στην αυλαία των μπαράζ αν και προηγήθηκαν με 1-0, ισοφαρίστηκαν σε 1-1, αποτέλεσμα που τους δίνει την πρώτη θέση και παράλληλα την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Η Τριταία παρέμεινε στη δεύτερη θέση που σημαίνει ότι υπό προϋποθέσεις θα οδηγηθεί σε αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο του Β΄ Ομίλου για ένα ακόμα εισιτήριο ανόδου.

 

Η άλλη αναμέτρηση ανάμεσα στο Μετόχι και τον Κρίνο δεν διεξήχθη καθώς οι «πράσινοι» είχαν στείλει εγγράφως στην ΕΠΣ Αχαΐας την παραίτησή τους από την αναμέτρηση. Αυτό σημαίνει ότι ο Κρίνος πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης ενώ το Μετόχι από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -5.

Στον Β’ όμιλο τώρα, η ΑΕ Αρόης πήρε σημαντική νίκη με 2-0 επί του Παναχαϊκού και καπάρωσε τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με δύο γκολ που σημείωσε ο Μάλλιαρης. Αυτό σημαίνει ότι η Αρόη υπό προϋποθέσεις θα οδηγηθεί σε αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο του Α΄ Ομίλου για ένα ακόμα εισιτήριο ανόδου.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Αστέρας Λεοντίου κέρδισε εκτός έδρας με 3-2 τον Ολυμπιακό Καμαρών. Άγγελος Μαρτζάκλης και Αποστόλης Νικολόπουλος έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους «μαυροπράσινους» στο ημίχρονο. Ο Κατσούρης σημείωσε το 0-3, με τους «ερυθρόλευκους» να μειώνουν στο τελικό σκορ με τέρματα των Φουντουλάκη και Β. Παπαθωμά.

 

 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ – PLAY OFF

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τριταία- Ροΐτικα 1-1

Μετόχι – Κρίνος α.α. 0-3

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ – PLAY OFF

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕ Αρόης- Παναχαϊκός 2-0

Ολυμπιακός Καμαρών- Αστέρας Λεοντίου 2-3

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ- PLAY OFF

Ροΐτικα          11-9   13

=================

Τριταία          9-6      12

Μετόχι          7-9      8

Κρίνος           8-11   6

 

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ – PLAY OFF

Παναχαϊκός                 16-6  18

=====================

ΑΕ Αρόης                     9-10  12

Αστέρας Λεοντίου       10-9  11

Ολυμπιακός Καμ.        4-14  0

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement